Marketingul este Mai Mult Decat Publicitate este pozitionarea Conferintei Marketing Forum aflata la a II-a editie. Dupa succesul din noiembrie 2005, Marketing Forum revine cu o noua tema vineri 19 mai 2006 Marketing Power Tools (instrumente de marketing cu eficienta ridicata). In cadrul evenimentului vor fi prezentate instrumente de marketing altele decat publicitatea si va fi demonstrata eficienta acestora.

Pe pagina de prezentare a evenimentului www.marketingforum.ro sunt prezentati cei 11 lectori ai conferintei, specialisti recunoscuti in domeniile lor de activitate. Inscrierile se pot realiza pana pe 17 mai, in limita locurilor disponibile.

Pe 19 mai 2006 se redeschide atelierul de instrumente de marketing - Marketing Forum - cu locatia Hotel Parc Best Western, in care se continua abordarea unor noi tehnici de marketing altele decat publicitatea. Dupa succesul din noiembrie 2005, Marketing Forum revine cu o noua tema in 2006, pastrandu-si pozitionarea "Marketingul este mai mult decat publicitate".

Unsprezece Meseriasi Adevarati in Marketing vor prezenta si demonstra Instrumente de marketing cu eficienta ridicata:
- Daniel Enescu Daedalus Consulting
- Ioana Manea Loco Branding & Communication
- Bogdan Manea Brightness
Nicolae Naumof Sfera Expo - Tradeshow Marketing
Oana Barbu Expo Design System
Diana Graepel Funky Business
Claudiu Gamulescu Underclick.ro
Madalin Matica DotCommerce Ltd.Boston
Irina Tuturuga Diverta
Lavinia Gheorghe NeoLevel - Marketing Intelligence
Radu Ionescu Kinecto

Orice profesionist in marketing trebuie sa cunoasca faptul ca desi publicitatrea este un instrument important de marketing in activitatea unei organizatii, exista si alte instrumente care trebuie luate in considerare si care adauga valoare activitatii de marketing si intregii afaceri: Strategia de Marketing, Cercetarea de marketing, Comunicarea prin eveniment, Marketingul prin targuri si expozitii, Permision Marketing si Marketing Online.

In prima sa editie Marketing Forum - "Fiind new marketing tools" si-a propus sa prezinte cele mai importante tehnici de marketing altele decat publicitatea, urmand ca in editia din mai 2006 scopul sa evolueze in a prezenta metode si tehnici de marketing care au o eficienta foarte ridicata: "Marketing Power Tools".

Cei unsprezece specialisti, in cadrul conferintei de o zi, vor pune accentul mai mult pe studii de caz, exemple si elemente esentiale care genereaza rezultate importante.

In cadrul atelierului de instrumente de marketing eficiente - Marketing Power Tools vor fi prezentate temele:
- Cunoaste-ti publicul tinta al Brandului Tau
- De ce construim Branduri?
- Creativitatea in Comunicarea de Brand
- Experienta unui vizitator intr-o expozitie.
- Experienta la nivel vizual intr-o expozitie.
- Experienta unui participant intr-un eveniment.
- Internetul ca mediu de manifestare a brandului
- Comert Electronic
- Extinderea in Mediul On-Line
- Marketing Intelligence - instrument strategic pentru a avea clienti fideli
Relationship Marketing ca Instrument de a retentie clienti

Parteneri media - Marketing Forum - Marketing is more than Advertising sunt Targurisiexpozitii.ro, Radio Total, Mix FM, City FM, Brand4Brands, Wall-street., 9AM, Cariere, Sapte Seri, 121, Bilant, Underclick, Curierul National, Saptamanalul Prezent


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Tehnici de promovare online si offline