Agentia Selenis, in parteneriat cu JTI Romania, a lansat site-ul www.responsabilitatesociala.ro, primul portal romanesc dedicat principiilor si practicilor de CSR. Scopul acestuia este sa incurajeze companiile sa investeasca in dezvoltarea societatii si a comunitatilor in care functioneaza.

Site-ul se adreseaza comunicatorilor, managerilor sau altor persoane care pot fi implicate in decizia unei companii de a demara un program de responsabilitate sociala.

Acestia pot gasi pe site cele mai relevante statistici sau studii de caz care vorbesc despre beneficiile economice pe care le aduc programele de CSR. In plus au la dispozitie o tipologie a acestor programe, cu exemple si recomandari care sa ii ajute sa inteleaga ce implica si cand este potrivit sa aleaga un tip sau altul de program.

Site-ul le mai ofera un director cu profiluri de companii romanesti implicate in activitati de CSR. Profilurile contin printre altele: domeniile de interes al companiei (social, educatie, sport, mediu, cultura etc.), politica de parteneriate si de sponsorizari, programele pe care le-au derulat pana acum si bugetele investite anual.

In plus, site-ul si newsletter-ul trimis lunar ii va tine la curent cu programele de responsabilitate sociala desfasurate in Romania, cu dezbaterile si stirile din domeniu.

Lansarea primului site romanesc dedicat CSR este o initiativa pe care o salutam si in care ne-am implicat cu entuziasm. Ne dorim ca acest site sa devina un instrument util si eficient pentru toti cei interesati in aprofundarea conceptului CSR si speram sa punem bazele unui parteneriat pe termen lung cu toate companiile care doresc sa se implice activ in viata comunitatii.
Gilda Lazar, Director Corporate Affairs JTI Romania

Am lansat ResponsabilitateSociala.ro plecand de la premiza ca oferirea de know-how de specialitate si stimularea emulatiei intre comunicatori sunt cele mai bune metode pentru a da un impuls procesului de adoptare a principiilor de CSR de catre companiile romanesti.
Dragos Dehelean, director general Selenis
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri