Fostul realizator TV Sorin Malonga Parfait, in varsta de 33 de ani, din Bucuresti, prins in flagrant cand vindea canabis unui ofiter sub acoperire, a fost condamnat de Tribunalul Arges la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare pentru trafic de droguri, decizia nefiind insa definitiva.
Magistratii Tribunalului Arges l-au condamnat pe Sorin Malonga Parfait la doi ani si sase luni inchisoare cu suspendare pentru infractiunea de trafic de droguri, insa decizia instantei nu este definitiva, ea putand fi atacata cu recurs la Curtea de Apel Pitesti, transmite Mediafax.

Potrivit anchetatorilor, Sorin Malonga Parfait a fost prins in flagrant de catre politistii de la Combaterea Crimei Organizate si de catre procurorii DIICOT Pitesti in timp ce ii vindea zece grame de canabis unui ofiter sub acoperire.

Ulterior, procurorii si politistii au mai gasit in masina acestuia 30 grame de canabis si un minicantar electronic folosit la cantarirea dozelor de stupefiante.

Cetatean roman de origine congoleza, Malonga Parfait Sorin, in varsta de 33 de ani, care lucreaza ca inspector la Directia de Utilitati Publice aflata in subordinea Primariei Capitalei, a fost identificat si prins dupa ce mai multi consumatori de droguri audiati de politistii BCCO Arges si procurorii DIICOT Arges au spus ca au achizitionat droguri de la acesta.

Malonga Parfait este suspectat ca vindea cannabis mai multor consumatori de droguri din municipiul Pitesti, dar si din alte localitati din judetele Arges si Valcea.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri