Presedintele SUA Barack Obama a fost numit de editorii revistei TIME „Omul Anului”, pentru a doua oara, dupa ce in 2012 a fost reales in fruntea Statelor, scrie presa internationala.
Intr-un post pe blog, managing editor-ul TIME Richard Stengel explica decizia prin faptul ca Obama este o figura publica, atat politica dar si culturala si se bucura de sprijinul minoritatilor. „Daca victoria lui din 2008 a fost extraordinara, cea din 2012 este o reconfirmare a faptului ca minoritatile, tinerii, oamenii de origine spaniola din SUA au un cuvant puternic de spus”.

Presedintele a depasit pe activistul pakistanez Malala Youfsafzai, pe CEO-ul Apple Tim Cook sau pe presedintele Egiptului Mohamed Morsi. Totodata a iesit invingator si in fata fizicianului de la CERN Fabiola Gianotti.

Pe site-ul TIME puteti citi un interviu cu Obama in care acesta vorbeste de la stima lui fata de Lincoln pana la visul sau de a se muta in Hawaii si sa isi deschida o mica terasa pe malul nordic. Nu lipsesc de asemenea subiectele serioase.

Alegerea editorilor TIME nu s-a potrivit deloc cu cea a cititorilor care l-au ales ca om al anului pe presedintele comunist Kim Jong Un.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri