Negocierile intre actionarii cotidianului si PubliMedia International s-au finalizat ieri
Acordul incheiat intre cei cinci actionari ai SC Crucisatorul, editorul Gandul, si PubliMedia International, compania de publishing a MediaPRO, prevede ca trustul lui Adrian Sirbu va asigura managementul publicatiei, fiind actionar majoritar, cu 60%, in timp ce politica editoriala este responsabilitatea lui Cristian Tudor Popescu.

Acesta a declarat pentru Cotidianul ca nu este exclus ca, in viitorul apropiat, Gandul sa sufere modificari de layout.

Mai putin de un milion de euro

Directorul Gandul spune ca vinzarea actiunilor catre MediaPRO s-a facut desi oferta trustului nu era cea mai buna din punct de vedere financiar. Cu banii obtinuti noi nu ne-am recuperat nici macar investitia initiala. Dar MediaPRO este la aceasta ora cea mai buna alegere pe piata media, avind cel mai profesionist management de presa din Romania, a declarat Popescu. Gandul a aparut acum un an, cu o investitie de un milion de euro, avindu-i ca actionari pe Cristian Tudor Popescu (35%), Mircea Dinescu (20%) si Bogdan Chirieac, Adrian Ursu si Lelia Munteanu (cite 15%).

Sursa: http://www.cotidianul.ro/index.php?id=5206&art=12559&cHash=8d4d9283cd

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri