Negocierile intre actionarii cotidianului si PubliMedia International s-au finalizat ieri
Acordul incheiat intre cei cinci actionari ai SC Crucisatorul, editorul „Gandul“, si PubliMedia International, compania de publishing a MediaPRO, prevede ca trustul lui Adrian Sirbu va asigura managementul publicatiei, fiind actionar majoritar, cu 60%, in timp ce politica editoriala este responsabilitatea lui Cristian Tudor Popescu.

Acesta a declarat pentru „Cotidianul“ ca nu este exclus ca, in viitorul apropiat, „Gandul“ sa sufere modificari de layout.

Mai putin de un milion de euro

Directorul „Gandul“ spune ca vinzarea actiunilor catre MediaPRO s-a facut desi oferta trustului nu era cea mai buna din punct de vedere financiar. „Cu banii obtinuti noi nu ne-am recuperat nici macar investitia initiala. Dar MediaPRO este la aceasta ora cea mai buna alegere pe piata media, avind cel mai profesionist management de presa din Romania“, a declarat Popescu. „Gandul“ a aparut acum un an, cu o investitie de un milion de euro, avindu-i ca actionari pe Cristian Tudor Popescu (35%), Mircea Dinescu (20%) si Bogdan Chirieac, Adrian Ursu si Lelia Munteanu (cite 15%).

Sursa: http://www.cotidianul.ro/index.php?id=5206&art=12559&cHash=8d4d9283cd

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Mobile World Congress 2019: Cele mai noi tehnologii si gadgeturi