Cei peste un milion de abonati Dolce (utilizatori ai serviciului de televiziune prin satelit al Romtelecom) care au ramas din dimineata zilei de 3 ianuarie fara posturile companiei Pro TV (printre care Pro TV si Acasa TV), au mai multe alternative de receptionare a celor 11 canale scoase din grila operatorului telecom.

Cum poti receptiona Pro TV

Cei care isi doresc sa poate viziona in continuare televiziunile Pro TV, Acasa TV, Pro Cinema, Acasa Gold, sport.ro, MTV, Pro TV International au urmatoarele alternative:

1) Semnalele terestre pentru canalul Pro TV
2) Sa se aboneze la alti distribuitori de cablu si satelit
3) Sa se aboneze la platform cu plata Voyo.ro

Telespectatorii pot afla informatii si detalii privind receptionarea televiziunilor companiei Pro TV la numarul de telefon (021).250.50.63 si (021).250.50.64, la departamentul de relatii cu publicul al Pro TV.

Toate canalele ramane disponibile pe NextGen

Canalul Pro TV ramane disponibil din 3 ianuarie pe platformele IPTV si cablu TV ale Romtelecom, conform principiului must carry.

De asemenea, toate canalele grupului Pro TV S.A. continua sa fie disponibile la aceasta data pe platforma NextGen, companie de cablu detinuta de Romtelecom.

Conflictul dintre Romtelecom si Pro TV a aparut dupa cele doua companii nu au agreat asupra conditiilor de retransmisie a canalelor de televiziune din portofoliul companiei Pro TV.

“Ca urmare a cererilor financiare nerezonabile exprimate de ProTV S.A. catre Romtelecom, de crestere de trei ori a costurilor de difuzare a celor 11 canale ale grupului (ProTV, ProTV International, ProTV HD, Acasa TV, Acasa Gold, Acasa HD, ProCinema, Sport.ro, Sport.ro HD, MTV Romania, VH1) pe platformele TV ale Romtelecom, negocierile dintre cele doua parti au esuat. Astfel, Romtelecom este fortata, incepand de astazi, 3 ianuarie, sa retraga cele 11 canale din grila TV a abonatilor Romtelecom”, a transmis Romtelecom.

Cu ce inlocuieste Romtelecom posturile Pro

Astfel peste un milion de abonati prin satelit al Romtelecom nu mai au acces la aceste canale din aceasta dimineata.

Romtelecom inlocuieste posturile grupului Pro TV S.A. cu televiziunile: HBO, HBO Comedy, BBC Knowledge, Comedy Central, Shorts, BBC World News, France 24, MTV Hits, Mooz Hits, iar pentru abonatii cu receptoare HD: Eurosport 1 HD si Shorts HD.

Sursa foto: www.protv.ro


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri