O parte dintre telespectatorii canalelor companiei Pro TV se gandesc sa intrerupa contractul cu Romtelecom si sa aleaga un alt operator dupa ce acesta a scos din grila de satelit posturile Pro, in timp altii cred ca ratingul televiziunilor va scadea foarte mult, dupa cum arata comentariile acestora de pe pagina de Facebook a Pro TV.

Dascalu Ruxandra: Oricum exista posibilitatea ca programele sa fie transmise inca se negociaza, abia astept sa se termine si contractul celor de la RDS cu Pro TV

Ovidiu Ioan: E foarte simplu: renuntam la Romtelecom!

Valy Ciora: Pe cablu merg toate!!!

Costel Apostol: Pentru asta sa ne facem abonament la voyo? Pentru Tonciu, Simona Sensual, etc? RUSINEEEEEEEEEEEEE Pro TV

Flore Moraru: Mai bine nu mai vedem nimic. Ne-am intors pe timpul lui Ceausescu cu portia fratilor

Liviu Alexandru: S-s dus ratingul.

Silviu Iliescu: Cata lume se agita aiurea! E simplu, reziliati contractul cu Romtelecom si abonati va la UPC, DIGI..de ce injurati pro tv? Frustratilor!

Dragoman Simona: Dar daca merg la DIGI nu am trustul Intact...adica Antenele........deci nici cum nu-i bine .......si UPC il putem scoate din tara ????? cum e ???

Andrei Mihai Moruzi Superb... Mai bine decat posturile Media Pro: HBO, HBO Comedy, BBC Knowledge, Comedy Central, Shorts, BBC World News, France 24, MTV Hits, Mooz Hits! :x Dolce rullz! (sa nu mai bagati niciodata canalele Pro in grila)

Lucian Ionut Ban: Asta este inceputul sfarsitului pentru Pro TV. Din toata situatia, Antena1 are de castigat. Pro TV va pierde multa audienta si Dolce va pierde abonati.

Teslovan Lucian: V-ati dat mari azi cu un rating mare dar sa va vedem peste cateva luni, cu ce va veti mai da mari

Peste un milion de abonati de satelit ai Romtelecom nu mai au Pro TV

Peste un milion de abonati Dolce (serviciul de televiziune digitala prin satelit al Romtelecom) au ramas din dimineata zilei de 3 ianuarie fara cele 11 posturi din portofoliul companiei Pro TV: ProTV, ProTV International, ProTV HD, Acasa TV, Acasa Gold, Acasa HD, ProCinema, Sport.ro, Sport.ro HD, MTV Romania, VH1.

Romtelecom inlocuieste posturile grupului Pro TV S.A. cu televiziunile: HBO, HBO Comedy, BBC Knowledge, Comedy Central, Shorts, BBC World News, France 24, MTV Hits, Mooz Hits, iar pentru abonatii cu receptoare HD: Eurosport 1 HD si Shorts HD.

Canalul Pro TV ramane disponibil din 3 ianuarie pe platformele IPTV si cablu TV ale Romtelecom, conform principiului must carry. De asemenea, toate canalele grupului Pro TV S.A. continua sa fie disponibile la aceasta data pe platforma NextGen, companie de cablu detinuta de Romtelecom.

Citeste si: Cum poti vedea in continuare Pro TV daca esti abonat de satelit al Romtelecom

Conflictul dintre Romtelecom si Pro TV a aparut dupa cele doua companii nu au agreat asupra conditiilor de retransmisie a canalelor de televiziune din portofoliul companiei Pro TV.

“Ca urmare a cererilor financiare nerezonabile exprimate de ProTV S.A. catre Romtelecom, de crestere de trei ori a costurilor de difuzare a celor 11 canale ale grupului (ProTV, ProTV International, ProTV HD, Acasa TV, Acasa Gold, Acasa HD, ProCinema, Sport.ro, Sport.ro HD, MTV Romania, VH1) pe platformele TV ale Romtelecom, negocierile dintre cele doua parti au esuat. Astfel, Romtelecom este fortata, incepand de astazi, 3 ianuarie, sa retraga cele 11 canale din grila TV a abonatilor Romtelecom”, a transmis Romtelecom.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri