Arnold Schwarzenegger, actor important al filmelor de actiune si fost guvernator al Californiei, sustine ca violenta din filme este amuzament si nu ar trebui sa fie "condamnata" pentru masacrul care a avut loc la scoala primara din Connecticut, in urma caruia au murit 26 de persoane, dintre care 20 de copii, informeaza Daily Mail, scrie jurnalul.ro.
Arnold Schwarzenegger este cunoscut pentru rolurile din filme de actiune precum "The Terminator", "Predator" si "True Lies".

Citeste mai multe despre Schwarzenegger sustine ca filmele violente nu ar trebui "condamnate" pentru masacre pe jurnalul.ro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri