Vogue Italia, o revista renumita pentru campania sa contra anorexiei si pentru faptul ca militeaza pentru folosirea modelelor de culoare in industria modei, a realizat o noua premiera in aceasta saptamana, publicand pentru prima data pe coperta sa fotografia unui model asiatic, relateaza people.com, citat de Mediafax.
Modelul chinez Fei Fei Sun apare pe coperta numarului din luna ianuarie al acestei reviste - lansat luni -, care se doreste a fi o celebrare a multiculturalismului si a universalitatii industriei modei.

Franca Sozzani, editorul-sef al Vogue Italia, care este si ambasadoare a bunavointei pentru proiectul Fashion 4 Development conceput in colaborare cu ONU, este persoana care a ales-o pe Fei Fei Sun pentru coperta acestui numar special al revistei italiene.

"In acele imagini, Fei Fei intruchipeaza perfect ideea eterna a femeii extrem de sic si foarte frumoasa. In aceasta lume, frumusetea este «regina», fiind ceva care ii uneste pe oameni, fara granite nationale si rasiale", a declarat Franca Sozzani.

Modelul Fei Fei Sun a aparut in campanii lansate de branduri celebre, precum Calvin Klein si Diesel, si a defilat pentru prima data pe un podium de moda la Saptamana Modei de la Londra din 2009. Ea a aparut si in cateva fotografii din paginile editiei britanice a revistei Vogue.

Potrivit Daily Mail, editia franceza a revistei Vogue a fost prima revista de moda din Europa care a publicat pe coperta ei fotografia unui model asiatiac - chinezoaica Du Juan, in 2011. In schimb, desi atat editia britanica, cat si cea americana a revistei Vogue au inclus in paginile lor fotografii cu modele asiatice, niciuna dintre cele doua publicatii nu au avut deocamdata o femeie asiatica pe copertele lor.

Sursa foto: www.topnewsin.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri