Gala de decernare a premiilor Globul de Aur din 2013 va fi transmisa, in direct si in exclusivitate, in noaptea de 13 spre 14 ianuarie, la HBO Romania, au declarat reprezentantii televiziunii, conform Mediafax.

Gala de decernare a premiilor Globul de Aur, unul dintre cele mai importante evenimente din industria cinematografica, va fi transmisa live, in limba originala, nedublata, in noaptea de duminica (13 ianuarie) spre luni (14 ianuarie), de la ora 3.00.

Varianta editata si subtitrata a galei va fi difuzata marti, 15 ianuarie, de la ora 20.00.

Lungmetrajul "Lincoln", regizat de Steven Spielberg, a primit cele mai multe nominalizari - sapte - la premiile Globul de Aur 2013 si este urmat in topul selectiilor de "Django Unchained" si "Argo", care au primit cate cinci nominalizari, inclusiv la categoria "cel mai bun film-drama". Totodata, serialul "Homeland" a primit cele mai multe nominalizari - patru - in categoriile dedicate productiilor de televiziune.

Pe de alta parte, productiile HBO au primit 17 nominalizari la editia din acest an a premiilor Globul de Aur, printre care: "cel mai bun serial drama" ("Boardwalk Empire", "The Newsroom"), "cel mai bun actor intr-un serial drama" (Steve Buscemi - "Boardwalk Empire", Jeff Daniels - "The Newsroom"), "cel mai bun serial de comedie" ("Girls"), "cea mai buna actrita intr-un serial de comedie" (Lena Dunham - "Girls", Julia Louis Dreyfus - "Veep"); "cea mai buna miniserie" ("The Girl", "Game Chance").

Cea de-a 70-a editie a premiilor Globul de Aur, decernate de Asociatia presei straine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association, HFPA), va avea loc la Los Angeles si va fi prezentata de actritele de comedie Tina Fey si Amy Poehler.

Gala de decernare a premiilor Globul de Aur reprezinta un eveniment important in sezonul premiilor de la Hollywood, care va culmina cu gala Oscar, pe 24 februarie.

Sursa foto:
www.goldenglobes.org


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
O televiziune din Rusia vrea sa intre in Romania