Serialul "Nebunii de pe Madison Avenue/ Mad Men", care descrie viata intr-o agentie de publicitate din New Yorkul anilor 1960, revine pe micile ecrane cu al saselea sezon, care va debuta pe 7 aprilie, a anuntat televiziunea AMC, ce difuzeaza seria TV, informeaza AFP, citat de Mediafax.
Primul episod al noului sezon, scris de creatorul serialului, Matthew Weiner, va avea o durata de doua ore, a precizat AMC intr-un comunicat.

Fanii seriei ii vor reintalni pe actorii din sezoanele precedente Jon Hamm, Elisabeth Moss, John Slattery si Christina Hendricks.

Cel de-al cincilea sezon, urmarit de, in medie, 3,5 milioane de telespectatori in SUA, a fost lansat cu o intarziere de cateva luni, in martie 2012, din cauza unor probleme legate de contractul dintre AMC si Weiner, care in cele din urma au fost rezolvate.

Critica a primit favorabil aceasta serie, ale carei prime patru sezoane i-au adus 4 premii Emmy pentru cel mai bun serial-drama.

Creatorii serialului au prevazut in total sapte sezoane pentru aceasta productie TV.

Cu o actiune plasata in New York-ul anilor '60, serialul "Mad Men" urmareste viata si competitia acerba intre barbatii si femeile care lucreaza in agentiile de publicitate de pe Madison Avenue si care fac din vanzari o arta in sine. Acest show a fost premiat inca de la lansare, obtinand de-a lungul timpului, printre altele, 15 premii Emmy, 3 premii Globuri de Aur, un premiu Peabody, un premiu al Asociatiei Producatorilor, doua premii ale Asociatiei Scenaristilor, premiul AFI pe 2007 si 2008 pentru clasarea in Top 10 al celor mai bune programe de televiziune si doua premii BAFTA pentru cel mai bun program international.

"Nebunii de pe Madison Avenue/ Mad Men" ii are in rolurile principale pe Jon Hamm (Don Draper), Elisabeth Moss (Peggy Olson), Vincent Kartheiser (Pete Campbell), John Slattery (Roger Sterling), Christina Hendricks (Joan Harris) si January Jones (Betty Draper).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri