Steve Wozniak, unul dintre fondatorii Apple, sustine ca sunt parti total eronat interpretate si neadevarate surprinse in filmul biografic despre viata lui Steve Jobs, CEO-ul si vizionarul companiei americane care a incetat din viata anul trecut, la varsta de 56 de ani, dupa ce s-a luptat mai multi ani cu cancerul, scrie portalul de tehnologie Mashable.com.
Filmul “jOBS”, care urmeaza sa aiba premiera in luna aprilie in SUA – si in care rolul principal a fost atribuit actorului Ashton Kutcher, a starnit o serie de reactii ale cofondatorului Steve Wozniak in cadrul Festivalului de Film Sundance, desfasurat la finalul saptamanii trecute in Utah.

“Ideea potrivit careia calculatoarele ar afecta societatea nu a venit din partea lui Steve […] Total gresit! In plus, reprezentarea personalitatii celor doi protagonisti ai filmului (Steve Jobs si Steve Wozniak) nu este in totalitate bine realizata”, sustine Wozniak, cofondatorul Apple.

“jOBS” nu este singura pelicula despre viata lui Steve Jobs. Sony Pictures pregateste lansarea unui film biografic despre viata cofondatorului Apple, regizat in totalitate dupa carea biografica semnata de Walter Isaacson.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri