Cresterea continua a sumelor investite in publicitatea online din Romania a determinat in ultimii ani aparitia de noi jucatori si abordarea de noi medii. Prin lansarea Splendid Media Interactive, serviciile de vinzari de publicitate oferite de regia Splendid Media acopera toate tipurile de media: tv, presa scrisa, radio, indoor, outdoor, Internet si teletext.

O noua strategie

Splendid Media si Magnetique Marketing au incheiat un parteneriat in urma caruia a rezultat Splendid Media Interactive, companie dedicata administrarii spatiilor de media interactive si neconventionale. Structura nou-infiintata isi propune sa aduca o schimbare importanta pe piata de media online, dominata, pina in prezent, de numai doi jucatori importanti, netBridge si Arbomedia.

Reprezentantii Splendid Media Interactive sustin ca, prin lansarea pe piata, le ofera proprietarilor de site-uri o noua alternativa, creindu-le oportunitati reale de a actiona in scopul atingerii unui obiectiv esential, acela de maximizare a profitului obtinut din vinzarea spatiului publicitar.

In plus fata de publicitatea pe Internet, Splendid Media Interactive abordeaza si alte tipuri de media neconventionale, cum ar fi teletextul sau publicitatea pe telefonul mobil.

Sursa: http://www.cotidianul.ro/index.php?id=5281&art=12737&cHash=eb762f1c7a