Actorul american James Franco va regiza in colaborare cu cineasta Christina Voros un documentar despre casa de moda Gucci, scrie Mediafax.
Produs de James Franco si de compania Rabbit Bandini Productions, acest documentar va avea durata unui lungmetraj si se va concentra asupra directorului de creatie al casei Gucci Frida Giannini.

James Franco si Gucci au colaborat si in trecut, atunci cand actorul american a fost desemnat, in 2008, imaginea oficiala a liniei de parfumuri pentru barbati create de casa italiana.

Franco si Christina Voros au colaborat la randul lor, recent, la documentarul "Kink", care a fost proiectat la editia din acest an a Festivalului Sundance. Cei doi cineasti au colaborat si in trecut, la documentarul "SNL", din 2010, iar Voros a fost director de imagine la trei filme regizate de Franco, "The Broken Tower", "As I Lay Dying" si "Sal".

James Franco, al carui documentar cu tente sexuale "Interior. Leather. Bar" a avut si el premiera la editia din acest an a Festivalului Sundance, va putea fi vazut in curand in lungmetrajul "Oz: The Great and Powerful", regizat de Sam Raimi, in care va juca alaturi de Michelle Williams si Mila Kunis.

James Franco este apreciat la Hollywood nu doar ca actor, ci si pentru dorinta de diversificare a carierei sale.

Astfel, starul american s-a aventurat deja in domenii diverse - a regizat cateva documentare si scurtmetraje, a creat proiecte multimedia, s-a implicat in proiecte teatrale si de dans experimental, a organizat expozitii de arta si isi continua studiile superioare la cateva universitati americane. Totodata, in 2012, Franco si-a facut debutul si in industria muzicala cu albumul "MotorCity".

James Franco a interpretat rolul principal in cel mai recent film regizat de Danny Boyle, intitulat "127 Hours", pentru care a fost nominalizat in 2011 la premiile Oscar. Actorul american a putut fi vazut si in "Mananca roaga-te iubeste/ Eat Pray Love", "Milk - Pretul curajului", "Crazy Night", "Planeta Maimutelor: Invazia", dar si in rolul Harry Osbourne din trilogia "Omul Paianjen/ Spiderman".

Sursa foto: http://www.gucci.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri