Fotomodelul roman Catrinel Menghia a anuntat pe contul ei de Facebook ca cea mai noua reclama pentru marca de automobile Fiat 500 Abarth, a carei imagine este, va fi difuzata in timpul galei Super Bowl - finala Ligii profesioniste de fotbal american (NFL), conform Mediafax.
Super Bowl este finala campionatului de fotbal american si va avea loc la New Orleans.

Noua reclama in care apare Catrinel Menghia (Fiat 500 Abarth - 2013 Superbowl Topless) o prezinta pe aceasta pe o plaja insorita, culcata pe burta, in timp ce un scorpion se plimba lent pe spatele ei si ii taie banda de la sutien.

In paralel este prezentat un automobil Fiat 500 Abarth decapotabil, ruland in tromba pe o sosea, in timp ce capota i se lasa in jos. Reclama se incheie cu scorpionul tragand dupa el, pe plaja, sutienul purtat de Menghia.

A aparut si in pauza Super Bowl 2012, intr-o reclama considerata ca fiind cea mai sexy

Dupa ce a fost protagonista principala a unui alt spot publicitar pentru Fiat 500 Abarth, intitulat "Seduction" (vezi video) si care a fost considerat cea mai sexy reclama din pauza Super Bowl-ului 2012, Catrinel Menghia a aparut anul trecut intr-un spot pentru marca de automobile, numit "House Arrest", alaturi de actorul Charlie Sheen.



Catrinel Menghia, nascuta pe 1 octombrie 1985, a fost descoperita ca manechin la varsta de 16 ani, pe cand iesea din incinta stadionului din Iasi, dupa o sesiune de antrenament la proba de saritura in inaltime. De atunci, ea a devenit un model international de succes si a prezentat diverse creatii vestimentare pentru mari case de moda, precum Giorgio Armani. Ea a fost imaginea Peroni si a aparut in paginile multor reviste de moda celebre.

Catrinel Menghia a mai aparut in calendarul Sports Illustrated 2007 si in Sports Illustrated Swimsuit Edition 2006, dar si pe coperta editiei sud-africane a Sports Illustrated Swimwear 2009. Menghia, care a fost, pentru o perioada, imaginea Emporio Armani, a pozat pentru numeroase reviste, printre care FHM si Maxim.

Sursa video: Contul de Facebook al lui Catrinel Menghia

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri