Brief Advertising a lansato noua tehnologie media interactiva sistemele Ubiqwindow si Catchyoo. Cele 2 sisteme reprezinta o inovatie pe piata IT din Romania si reprezinta solutiile viitorului.

Ubiqwindow, cea mai noua tehnologie media interactiva este o solutie unica ce confera interactivitate oricarei suprafete plane vitrina de magazin, usi, pereti, oglinzi, afise, rafturi, etc. Ubiqwindow nu necesita nici un curs special avand o utilizare bazata pe gesturi naturale ale mainii, implicit ale degetelor, fara alte dispozitive auxiliare sau periferice.

Sistemul Catchyoo, avand la baza principii similare cu cele Ubiq, propune o proiectie pe verticala, de asemenea interactiva, pe suprafete mate care pot fi extrem de usor implementate pe pardoselele oricarui magazin, hypermarket, farmacie, in sali de spectacole sau film, sau in cadrul expozitiilor sau evenimentelor.

Tehnologiile Ubiqwindow si Catchyoo au fost deja implementate in Europa, Franta si Spania, dar si in Japonia, Tailanda, Taiwan si in Hong Kong. Este de mentionat faptul ca Romania este prima tara est-europeana in care se implementaza acest sistem iar publicul a fost deosebit de receptiv.

Cele doua tehnologii Ubiqwindow si Catchyoo pot fi folosite de orice magazin care lucreaza in retea, de hipermarketuri, agentii de turism sau imobiliare si are ca principal avantaj faptul ca nu este legat de un punct fix de informare., In mare reprezinta tehnologia viitorului, a noului mileniu, declara Luiza Tanase si Catalin Gulan Managing Partners Brief Advertising.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri