Compania Coca-Cola Romania a lansat ieri o promotie ai carei castigatori vor fi localizati prin satelit, fiind prima actiune de acest gen in Romania care utilizeaza sistemul de pozitionare globala GPS.
       
Campania "Esti cautat pentru FIFA World Cup" are ca premii principale cinci excursii pentru doua persoane la finala Campionatului Mondial de Fotbal din Germania si se va incheia pe 9 iulie.
       
Premiile principale vor fi castigate de cei care descopera in sticlele promotionale de Coca-Cola receptorul GPS, care se activeaza prin apasarea unui buton si transmite prin satelit pozitia castigatorului centrului Coca-Cola. Castigatorii vor fi localizati si adusi cu elicopterul la Bucuresti pentru a primi premiile.
       
Coca-Cola s-a asociat cu Federatia Internationala de Fotbal FIFA in 1978, devenind sponsor oficial al Cupei Mondiale de Fotbal.
       
In vara anului trecut, compania Coca-Cola Romania a desfasurat cea mai mare promotie din Romania, in cadrul careia au fost oferite patru milioane de premii in valoare de peste un milion de dolari.