Actorul american Leonardo DiCaprio i-a amuzat copios pe jurnalistii japonezi in momentul in care l-a imitat pe Jack Nicholson, in timpul unui interviu acordat unui post de televiziune nipon, iar acea inregistrare video face deja senzatie pe internet, informeaza nouvelobs.com, conform Mediafax.
Invitat intr-o emisiune de televiziune japoneza pentru a-si promova cel mai recent film al sau, "Django dezlantuit/ Django Unchained", de Quentin Tarantino, in care interpreteaza rolul unui bogat proprietar de terenuri, Leonardo DiCaprio a incercat sa il imite pe Jack Nicholson, cu care a jucat in lungmetrajul "Cartita/ The Departed" din 2006.

Fara sa vorbeasca, DiCaprio a mimat pur si simplu legendara ridicare din sprancene a lui Jack Nicholson, provocand hohotele de ras ale jurnalistilor prezenti in acel studio de televiziune.

Leonardo DiCaprio este considerat unul dintre cei mai talentati actori de la Hollywood. A debutat devreme, fiind considerat in epoca un copil minune al cinematografiei americane.

Printre primele sale filme se numara "What's Eating Gilbert Grape" (1993), in care a jucat alaturi de Johnny Depp, si "Jurnalul unui baschetbalist" (1995). A avut mare succes la public, dupa ce a jucat in "Romeo si Julieta", in 1996. In ultima vreme, DiCaprio s-a specializat in biografii ale unor mari personalitati. Astfel, el a jucat rolul pionierului aviatiei Howard Hughes, in "Aviatorul", care i-a adus, in 2005, a doua dintre cele trei nominalizari la premiile Oscar. Actorul a mai jucat in "Cartita" (2006) si "Shutter Island" (2010), regizate de Marin Scorsese, dar si in filmul lui Christopher Nolan - "Inceputul/ Inception", lansat in cinematografe in 2010. Totodata, in anul 2011, Leonardo DiCaprio a jucat in "J. Edgar", in regia lui Clint Eastwood.

Jack Nicholson este una dintre "legendele" in viata de la Hollywood, fiind recompensat de-a lungul anilor cu trei premii Oscar - pentru rolurile din "Zbor deasupra unui cuib de cuci" (1975), "Vorbe de alint/ Terms of Endearment" (1983) si "Mai bine nu se poate/ As Good as It Gets" (1997) - din 13 nominalizari.

Sursa foto: http://www.leonardodicaprio.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri