Agentia de relatii publice TotalPR ofera servicii de relaii publice i management de evenimente pentru Meli Melo Paris, unul dintre principalii retaileri locali de bijuterii si accesorii fashion din Romania, in urma castigarii unui pitch organizat la finalul anului trecut.
Contractul este valabil pe o perioada de un an, iar campania de comunicare va fi lansata incepand cu aceasta luna.

TotalPR va furniza astfel servicii de consultanta, media relations si management de evenimente.

“Realizarea unei campanii de comunicare pentru o companie cu peste 40 de magazine la nivel national i cu planuri ambitioase de dezvoltare, reprezinta o provocare pentru noi. Incheierea acestui parteneriat confirma trendul de dezvoltare al TotalPR in zona clientilor din domeniul de retail, alaturi de Hornbach si EuroGsm, aflate deja in portofoliul agentiei”, a declarat Cosmin Mares, director general si fondator al TotalPR.

Agentia TotalPR si-a inceput activitatea in 2009 castigand conturi din domeniul IT&C, ulterior extinzandu-se in zona de constructii & amenajari interioare, dar si retail. Din portofoliul TotalPR fac parte companiile Ariston Thermo, Lasselsberger, Saint Gobain Glass, Sika, Symmetrica, Kuma, Chic Ville, Hornbach, Endava, EuroGsm, iQuest, Interactive Intelligence, Netopia mobilPay, Romsys, SAP România, ComputerGames, Zitec i Cluj IT Cluster.

Meli Melo Paris este o companie înfiintata in 1998 de catre francezii Hubert Larmaraud si Stephane Dumas. Acestia au pus bazele primului magazin, în Bucureti, reteaua numarand in prezent 40 de unitati in intreaga tara.


Sursa foto: TotalPR

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri