Urmatoarea gala de decernare a premiilor Oscar va avea loc pe 2 martie 2014, a anuntat Academia de film americana, institutia care organizeaza aceasta ceremonie, citat de Mediafax.
Ceremonia de decernare a premiilor Oscar, organizata in general la sfarsitul lunii februarie, a fost mutata in luna martie in 2014 pentru a nu coincide cu Jocurile Olimpice de iarna de la Soci, care au loc in acea perioada, afirma revista Variety.

Totodata, Academia de film americana a anuntat data la care va avea loc gala premiilor Oscar din 2015 - aceasta ceremonie va fi pe 22 februarie 2015.

"Cea de-a 86-a editie si cea de-a 87-a editie a premiilor Oscar vor avea loc duminica, 2 martie 2014, respectiv duminica, in anul urmator, pe 22 februarie 2015", a anuntat academia intr-un comunicat.

Nominalizarile pentru Oscarurile din 2014 vor fi anuntate anul viitor pe 16 ianuarie, iar cei 6.000 de membri ai Academiei de film americane vor putea sa voteze actorii si filmele preferate pana pe 25 februarie 2014.

Ceremonia Oscarurilor va avea loc tot la Hollywood, in fostul Kodak Theatre, redenumit in mai anul trecut Dolby Theatre.

Marele invingator de la cea de-a 85-a editie a premiilor Oscar a fost lungmetrajul "Argo", desemnat castigator la trei categorii de premii: "cel mai bun film", "cel mai bun scenariu adaptat" si "cel mai bun montaj".

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri