Cantaretii Benny Andersson si Bjorn Ulvaeus din grupul ABBA vor compune imnul oficial pentru editia din 2013 a concursului muzical Eurovision, au anuntat organizatorii evenimentului, conform Mediafax.
Cei doi muzicieni vor colabora cu DJ-ul si producatorul muzical suedez Avicii pentru a compune imnul pentru Eurovision 2013, un concurs muzical care va avea loc in orasul Malmo din Suedia.

Intitulat "We Write the Story", acest cantec va fi interpretat in premiera in deschiderea finalei Eurovision, pe 18 mai.

Suedia gazduieste pentru a cincea oara aceasta competitie, dupa ce reprezentanta ei Loreen a castigat concursul de anul trecut, cu piesa "Euphoria".

Trupa suedeza ABBA, formata din Agnetha Fältskog, Benny Andersson, Björn Ulvaeus si Anni-Frid Lyngstad, a ajuns in repetate randuri pe prima pozitie in topurile din intreaga lume, intre 1974 si 1982. Formatia s-a facut remarcata prin castigarea concursului Eurovision cu piesa cult "Waterloo", in 1974.

Eurovision este cea mai importanta competitie muzicala internationala, organizata de European Broadcasting Union (EBU) - cea mai mare asociatie a televiziunilor publice din Europa -, care se desfasoara in fiecare an, incepand din 1956. EBU reuneste in prezent 74 de televiziuni din 56 de tari din Europa, Africa de Nord si Orientul Mijlociu. Din EBU face parte si Televiziunea Romana.

Romania va fi reprezentata la editia din acest an a concursului Eurovision de Cezar Ouatu (Cezar), cu piesa "It's my life".

Atat semifinalele, din 14 si 16 mai, cat si finala, din 18 mai, vor fi difuzate live de Televiziunea Romana

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri