Membrii trupei Depeche Mode au sosit in jurul orei 15.50, cu o cursa aeriana privata care a aterizat pe aeroportul Baneasa, s-au cazat la un hotel din Bucuresti.
Surse au declarat ca stafful trupei a facut rezervari la cinci hoteluri din Capitala.

Trupa Depeche Mode a sustinut un concert, in cadrul turneului "Delta Machine", duminica seara, la Sofia.

Concertul de la Bucuresti va avea loc miercuri, pe Arena Nationala, accesul publicului fiind posibil incepand cu ora 17.00, la toate cele trei intrari amenajate, pe bulevardul Basarabia, strada Maior Coravu si strada Pierre de Coubertin. In jurul orei 19.45 va incepe concertul trupei FOX, urmat de show-ul Depeche Mode.

In zona de concert nu va fi permis accesul cu sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml si deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi, mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semiprofesionale (cu obiectiv detasabil), aparate de inregistrare audio-video. De asemenea, in caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie. Organizatorii atentioneaza publicul asupra faptului ca in timpul show-ului se vor utiliza jocuri de lumini de mare intensitate.

In zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in acest loc.

Concertul de la Bucuresti este cel de-al cincilea show din cadrul turneului de promovare a albumului "Delta Machine", dupa cele de la Nisa (4 mai), Tel Aviv (7 mai), Atena (10 mai) si Sofia (12 mai).

Ultimele bilete pentru concertul de la Bucuresti se mai gasesc pe www.Myticket.ro, in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului. Marti vor fi disponibile tichete si la casa de bilete din Bulevardul Basarabia nr. 37-39, intre orele 10.00-18.00, urmand ca miercuri, aceasta sa fie deschisa in intervalul 10.00 - 15.00. In ziua evenimentului vor functiona si casele de bilete din Bulevardul Pierre de Cobertin si Strada Maior Coravu, intre orele 10.00 si 21.00. Biletele mai pot fi achizitionate la preturi cuprinse intre 145 si 320 de lei, singurele locuri ramase disponibile fiind in tribune si peluza.

Biletul achizitionat pentru acest concert permite accesul o singura data in stadion, pana la finalul programului. Cei care parasesc zona de concert si doresc sa reintre vor fi nevoiti sa cumpere un bilet nou. Organizatorii nu incurajeaza prezenta copiilor la astfel de concerte, din cauza sunetului extrem de puternic, insa, daca parintii aleg sa vina alaturi de cei mici la eveniment, acestia vor avea acces in zona de concert doar in baza unui bilet valid.

Pentru a evita posibilele aglomerari, recomandarea organizatorilor este ca publicul sa tina cont de urmatoarele informatii: posesorii de bilete in zonele gazon B, tribuna 1 vest si tribuna oficiala vor avea acces pe la intrarea din strada Maior Coravu; posesorii de bilete in zona gazon A vor avea acces pe la intrarea din strada Pierre de Coubertin; posesorii de bilete in zona tribuna 2 est si peluza sud vor avea acces pe la intrarea din bulevardul Basarabia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri