Cristina Trepcea, membru al CNA, a declarat ca a fost intrebata de jurnalisti ce parere are despre faptul ca presedintele CNA, Laura Georgescu, a afirmat ca Trepcea ia de la Pro TV "cate 1.500 de euro pentru fiecare sedinta in care apara interesele trustului Pro", scrie Mediafax.

La inceputul sedintei Consiliului National al Audiovizualului (CNA), Cristina Trepcea, membru al Consiliului, a spus: "Am fost intrebata de presa ce parere am despre o afirmatie pe care ati fi facut-o, conform careia eu primesc de la Pro TV cate 1.500 de euro pentru fiecare sedinta in care apar interesele trustului Pro. Daca este adevarat ca ati afirmat asta, este deosebit de grav. Dat fiind ca am fost confruntata cu aceasta situatie dintr-o zona care arata ca s-a depasit dimensiunea unei simple barfe rautacioase, va rog sa luati o pozitie publica fata de aceasta discreditare a mea ca membru al Consiliului si al CNA, ca autoritate. Multumesc".

La randul sau, Laura Georgescu, presedintele CNA, a spus: "Folosim spatiul pentru declaratii, in pauza de la 13.00 la 14.00. Nu am facut in viata mea o astfel de declaratie, nu publica, nici macar privata, in fata oglinzii dimineata, cand ma spal pe dinti. O sa va rog frumos ca asemenea lucruri sa nu le mai discutam pe spatiul public al sedintei. Ne stau la dispozitie celelalte trei zile ale saptamanii sa purtam astfel de dialoguri".

In schimb, Cristina Trepcea i-a raspuns: "Daca as fi dorit sa fie un dialog personal, as fi facut-o personal. A fost facuta in public, asa ca vrea sa imi raspundeti in public".

Ulterior, Laura Georgescu le-a propus membrilor CNA sa continue sedinta. "Va rog frumos sa ne punem toata inteligenta si creativitatea in slujba activitatii acestei institutii, avem o ordine de zi", a spus Laura Georgescu.

La sedinta CNA de marti au participay toti membrii Consiliului, respectiv: Laura Georgescu (presedinte), Florin Gabrea, Lorand Turos, Valentin Jucan, Narcisa Iorga, Monica Gubernat, Viorel Vasile Buda, Christian Mititelu, Cristina Trepcea, Rasvan Popescu si Radu Calin Cristea.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Care sunt televiziunile cu cele mai mari amenzi de la CNA in 2014