Fanii serialului "Pariu cu viata" difuzat la Pro TV au un motiv in plus de bucurie: LaLa Band Magazine se va gasi de joi la toate chioscurile de presa din tara si la BookStop-urile Litera, scrie Mediafax.

LaLa Band Magazine este revista dedicata trupei-fenomen LaLa Band. In cele 40 de pagini, revista cuprinde noutati, o trecere in revista a principalelor momente din istoria trupei, interviuri cu membrii LaLa Band, fotografii si detalii din viata personala si de scena a celebrilor tineri.

Din LaLa Band Magazine nu lipsesc paginile de frumusete in care LaLa Girls dezvaluie secrete din ritualul lor de frumusete, dar nici paginile de timp liber din care fanii serialului pot afla preferintele fiecarui membru al trupei in materie de carti, filme, muzica, vacante, sport si shopping.

LaLa Band Magazine este realizata de Editura Litera, in colaborare cu MediaPro Pictures. Revista se adreseaza tinerilor intre 13 si 18 ani si se vrea un punct de informare si de intalnire pentru toti fanii LaLa Band, dar si pentru cei care nu vor intarzia sa devina.

Lansarea oficiala a LaLa Band Magazine va avea loc joi, 30 mai, de la ora 12.00, in standul Editurii Litera de la Targul de Carte Bookfest 2013 (Romexpo, pavilion C2).

Sursa foto: http://lalaband.protv.ro/

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Alex Dima, Romania, te iubesc: Noi facem ceea ce nu fac autoritatile!