“Clientii din portofoliul nostru au contracte de minimum un an, pentru ca facem consultanta in comunicare pe termen mediu si lung, asa cum corect ar trebui sa faca PR-ul. Nu ai cum sa ai rezultate pe termen scurt…altfel spus, nu lucram pe proiecte punctuale. Daca ar veni maine un client sa ii facem o conferinta de presa sau o campanie virtuala tactica, nu am accepta, pentru ca s-ar intoarce cumva impotriva noastra”, explica managerul agentiei cu afaceri de aproximativ 1,4 milioane de euro anul trecut.

Printre clientii actuali ai companiei se numara: Unilever South Central Europe, Coca-Cola HBC Romania, Asociatia Romana a Producatorilor Internationali de Medicamente (ARPIM), Arctic, Eco-Rom Ambalaje, AXA Asigurari, Philip Morris Romania, British American Tobacco Romania, Tasuleasa Social, Abbott Romania, Societatea de Scleroza Multipla, Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Autoimune, Prologis Romania.

Cel mai vechi client al companiei este Coca-Cola, din 1997.

Citeste si:

Image PR este una dintre primele agentii de relatii publice lansate in Romania, compania, infiintata in 1995, numindu-se initial Image Promotion si fiind parte a grupului de presa MediaPro. Actionarii agentiei sunt Alexandru Paius (80%) si Iulia Maria Tanase (20%).

Aflati mai multe despre cum au evoluat anul acesta Image Public Relations si piata de relatii publice, intr-un interviu cu Alexandru Paius care va fi publicat luni, 27 mai.

Sursa foto: Image Public Relations