Revista Business Magazin lanseaza un nou supliment, Pretul luxului, dedicat industriei bunurilor de lux. Suplimentul are 84 de pagini si va fi distribuit gratuit impreuna cu editia de miercuri a saptamanalului Business Magazin.

"Pretul luxului" prezinta ultimele tendinte din colectiile de toamna-iarna 2006-2007 pentru haine si accesorii ale celor mai importanti designeri europeni si americani. De asemenea, suplimentul dezvaluie de ce se dau romanii in vant dupa mancarea fusion si care sunt cele mai apreciate restaurante din Bucuresti in opinia lui Peter Imre si a lui Dan Chisu.

Redactorii suplimentului arata si cum se vand in Romania ceasuri intre 20.000 si 100.000 de euro. In plus, cititorul poate afla de ce trendul Art Nouveau da tonul in industria bijuteriilor de lux; cum este trendy sa-si amenajeze casa, care sunt cele mai ravnite masini si gadgeturi, ce este si cum a aparut turismul spa si cum sunt tratati de catre banci posesorii unor sute de mii de euro.

Aceste informatii sunt structurate in 11 domenii: moda, orologerie, bijuterii, gadgeturi, auto, real estate, design, gastronomie, turism, bani si profil.

"Pretul luxului" va avea o aparitie bianuala, urmatoarea editie urmand sa fie publicata in luna decembrie. Aceasta este a doua noutate editoriala a revistei Business Magazin (editata de PubliMedia International), dupa ce, in aprilie, a lansat catalogul 100 tineri manageri de top.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri