Anul acesta, in perioada 2-16 iulie, se va desfasura o noua editie a Scolii de Vara Romania Secolului XXI (SDV 2006). Tema din acest an va fi Dezvoltarea Durabila:Provocare pe termen lung. Organizatorii au ales aceasta tema pentru ca in Romania se simte o vadita lipsa de initiativa si viziune pe termen in a realiza o stabilitate economica si social-politica. Organizatorii SDV 2006 le vor propune participantilor sa afle impreuna cum sa construiasca responsabil, gandindu-se ca viitorul nu este numai al lor si ca fiecare are un rol de jucat in lumea asta mare.

Asociatia studenteasca Voluntari pentru Idei si Proiecte se mandreste cu acest proiect, ce a ajuns la a saptea editie. Cei peste 180 de absolventi ai Scolii de Vara, impreuna cu organizatorii, formeaza o comunitate. Dupa declaratiile invitatilor, comunitatea Scolii de Vara reprezinta o dovada ca tranzitia se incheie si Romania intra in normalitate. Mai concret, Scoala de Vara inseamna doua saptamani in care 30 de studenti si masteranzi romani locuiesc in Bucuresti impreuna cu organizatorii si participa la conferinte sustinute de personalitati ale momentului.

Scoala de Vara de anul acesta se va desfasura in perioada 2-16 iulie. Organizatorii nu vor sa se dezica nici anul acesta. Asa ca nu vor lipsi nici de data aceasta discutiile aprinse cu invitati de seama, cum ar fi Gilda Lazar, Mona Musca, Cristian Parvulescu sau Lucian Mandruta.

Cei carora le-am atras atentia si vor sa participe la proiect, trebuie sa trimita formularul de aplicare, impreuna cu CV-ul si un eseu (nu mai lung de 2000 de cuvinte) pe tema Durabil pentru Romania la adresa scoaladevara@gmail.com, nu mai tarziu de 20 iunie. Formularul si mai multe detalii puteti afla la www.scoaladevara.com.

9AM si Wall-Street se numara printre partenerii media, alaturi de Adevarul, B24FUN, Cariere, Dilema Veche, eJobs si Romania Libera
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri