Filmul de animatie "Universitatea monstrilor/ Monsters University", in regia lui Dan Scanlon, a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american la sfarsitul saptamanii trecute, cu incasari de 82 de milioane de dolari, informeaza Reuters, citat de Mediafax.
Actiunea filmului "Universitatea monstrilor/ Monsters University" o precede pe cea din productia Pixar "Compania monstrilor/ Monsters, Inc." (2001). Filmul beneficiaza de vocile actorilor Steve Buscemi, John Goodman, Billy Crystal si Helen Mirren.

Pe pozitia a doua in box office-ul nord american s-a situat o alta premiera, "Ziua Z: Apocalipsa/ World War Z", in regia lui Marc Forster, care a avut incasari de 66 de milioane de dolari, de vineri pana duminica, in cinematografele din America de Nord. "Ziua Z: Apocalipsa" este un thriller al carui protagonist este Gerry Lane (Brad Pitt), angajat la ONU, care este nevoit sa strabata lumea intreaga intr-o cursa contracronometru pentru a opri o epidemie care rastoarna guverne, rascoala armate si ameninta sa elimine rasa umana.

Liderul box office-ului nord-american de saptamana trecuta, filmul "Man of Steel: Eroul", noua pelicula din franciza "Superman", in care personajul principal este interpretat de actorul britanic Henry Cavill, a coborat pe locul al treilea, cu incasari de 41,2 milioane de dolari. Filmul este regizat de Zach Snyder si ii are pe afis pe Amy Adams - in rolul jurnalistei Lois Lane, Kevin Coster si Diane Lane - in rolurile parintilor adoptivi ai lui Supermen.

Pe pozitia a patra s-a situat comedia "A venit sfarsitu'!/ This is the End", care marcheaza debutul regizoral al actorului Seth Rogen si ii are in distributie pe James Franco si Jonah Hill. Filmul a obtinut incasari de 13 milioane de dolari de vineri pana duminica, in cinematografele din America de Nord.

Thrillerul "Now You See Me: Jaful perfect", cu Morgan Freeman, Woody Harrelson, Michael Caine si Isla Fisher, a coborat de pe al treilea pe al cincilea loc, cu incasari de 7,9 milioane de dolari. Aceasta pelicula prezinta jafurile puse la cale cu multa imaginatie de patru magicieni iluzionisti, urmariti de FBI.

Filmul "Furios si iute 6", regizat de Justin Lin, cu Dwayne Johnson, Vin Diesel, Paul Walker si Michelle Rodriguez in rolurile principale, a coborat doua locuri, pana pe pozitia a sasea, cu incasari de 4,7 milioane de dolari.

Comedia "The Internship", cu Vince Vaughn si Owen Wilson in rolurile principale, a coborat un loc, pana pe pozitia a saptea, cu incasari de 3,42 milioane de dolari. Filmul prezinta povestea a doi barbati in jurul varstei de 40 de ani care obtin un stagiu de pregatire la sediul companiei Google.

Thrillerul horror "The Purge", un film cu Ethan Hawke, care prezinta un viitor apropiat in America, in care toate crimele sunt permise o noapte pe an, a coborat trei locuri, pana pe pozitia a opta, cu incasari de 3,41 milioane de dolari.

Filmul SF "Star Trek in intuneric 3D/ Star Trek Into Darkness" a coborat si el un loc, pe a noua pozitie, cu incasari de 3 milioane de dolari la sfarsitul saptamanii trecute. Noul film din universul cult "Star Trek" este produs si regizat de J. J. Abrams si ii are pe Chris Pine in rolul Capitanului Kirk si Zachary Quinto in cel al celebrului Spock. In timp ce se intoarce acasa, echipajul de pe Enterprise trebuie sa faca fata unor forte "teroriste" implacabile din sanul propriei organizatii, determinandu-l pe Capitanul Kirk sa lanseze o vanatoare de capete, pentru a-l neutraliza pe acela care reprezinta el insusi o arma de distrugere in masa.

"Iron Man 3", cu Robert Downey Jr. si Gwyneth Paltrow in distributie, incheie Topul 10 al filmelor cu cele mai mari incasari in America de Nord la sfarsitul saptamanii trecute, dupa ce a vandut bilete de 2,1 milioane de dolari.

Sursa foto: Contul de Facebook al Monsters University

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri