Filmul "Man of Steel: Eroul" a fost lider in box office-ul romanesc de weekend, inca de la premiera, cu incasari de 916.207 lei si 44.146 de spectatori, informeaza Asociatia Film Romania, conform Mediafax.
Un baiat descopera ca are puteri extraordinare si ca nu este de pe planeta noastra. Tanarul se aventureaza sa afle de unde provine si cu ce misiune a fost trimis aici. Dar trebuie sa iasa la iveala eroul din el, ca sa salveze lumea de la pieire si sa devina simbolul sperantei pentru intreaga omenire. Din distributia filmului fac parte Henry Cavill, Russell Crowe si Amy Adams.

Pe locul al doilea in box office-ul romanesc se regaseste o alta premiera, "Ziua Z: Apocalipsa 3D", care a avut incasari de 586.706 lei si 27.613 spectatori. Intr-o zi ca oricare alta, Gerry Lane se afla intr-un blocaj de trafic impreuna cu familia sa. Ca fost investigator ONU, Lane simte ca blocajul din trafic nu este unul obsinuit - cerul e brazdat de elicoptere de politie, iar pe strazi e plin de politisti pe motociclete. Ceva face ca oamenii sa se atace cu ferocitate unul pe celalalt - un virus letal care se propaga dintr-o singura muscatura si care transforma oameni sanatosi in creaturi de o salbaticie greu de imaginat. Vecinii se intorc impotriva vecinilor, un strain amabil devine brusc un dusman mortal. Originile virusului sunt necunoscute, iar numarul celor infectati creste exponential in fiecare zi, devenind rapid o pandemie.

Pe locul al treilea s-a clasat liderul de weekendul trecut, "Now You See Me: Jaful perfect", care de data aceasta a avut incasari de 297.038 de lei si 15.122 de spectatori. Filmul "Now You See Me: Jaful Perfect" spune povestea uneia dintre cele mai faimoase echipe de iluzionisti din lume. Membrii acesteia jefuiesc afaceristi corupti in timpul reprezentatiilor si isi rasplatesc publicul cu banii furati. Agentii FBI sunt pe urmele lor, insa iluzionistii sunt, surprinzator, mereu cu un pas inaintea legii. Regizat de Louis Leterrier ("Infruntarea titanilor"), filmul reuneste o distributie de exceptie, din care fac parte Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Melanie Laurent, Isla Fisher, Dave Franco, Common, Jose Garcia, Michael Caine si Morgan Freeman. Filmul este adus pe marile ecrane romanesti de MediaPro Distribution.

Pe pozitia a patra se gaseste "Furios si iute 6", cu incasari de 66.451 de lei si 3.601 spectatori. Filmul este regizat de Justin Lin si ii are in distributie pe Dwayne Johnson, Vin Diesel, Paul Walker si Michelle Rodriguez.

Pe locul al cincilea in box office s-a clasat "Marea Mahmureala 3", care a avut incasari de 58.224 de lei si 3.113 spectatori.

Ghinionistii Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms) si Alan (Zach Galifianakis) au din nou probleme. Finalul trilogiei nu mai pastreaza "reteta" primelor doua parti, cei trei eroi tinandu-se departe de nunti si dezlantuite petreceri ale burlacilor. Ei vor ajunge in Mexic, iar printre aventurile lor se numara o dementa colaborare cu dezlantuitul Leslie Chow.

In total, in weekend, cinematografele romanesti au avut incasari de 2.097.617 lei si 102.161 de spectatori.

Sursa foto: http://manofsteel.warnerbros.com/index.html?gallery

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri