Actrita americana Glenn Close a decis sa isi vanda costumele Armani si Prada pe care le-a purtat in timpul filmarilor pentru serialul "Daune si interese/ Damages" in cadrul unei licitatii pe site-ul eBay, in scopuri caritabile, scrie Mediafax.
In serialul de televiziune "Damages", actrita Glenn Close interpreteaza personajul Patty Hewes, o avocata talentata si nemiloasa in sala de tribunal, renumita pentru articolele vestimentare elegante pe care le poarta si pentru gusturile ei scumpe in materie de moda.
In varsta de 66 de ani, actrita americana a decis sa vanda la licitatie in scopuri caritabile toate cele 380 de articole vestimentare purtate in timpul acestui serial.

Tinutele sale poarta semnatura unor case de moda celebre, precum Giorgio Armani, Prada, Balenciaga, Domenico Vacca, Christian Louboutin, Manolo Blahnik, Jimmy Choo.

Toate incasarile vor fi donate organizatiei de caritate Bring Change 2 Mind, o fundatie pe care Glenn Close a infiintat-o in urma cu mai multi ani pentru a lupta impotriva maladiilor mintale.

Licitatia va avea loc pe site-ul de comert online eBay, iar fanii actritei si cei ai serialului "Damages" vor avea astfel posibilitatea de a achizitiona creatii vestimentare de lux la preturi relativ scazute.

Licitatia se va intinde pe parcursul a noua zile si se va incheia vineri, 19 iulie, data la care va fi lansat pe DVD cel de-al cincilea sezon al serialului "Damages".

Glenn Close a infiintat fundatia Bring Change 2 Mind in 2010, dupa ce sora ei Jessie a fost diagnosticata cu tulburare bipolara, la varsta de 51 de ani. Fiul acesteia, Calen, a fost diagnosticat la randul sau cu schizofrenie.

Potrivit site-ului fundatiei Bring Change 2 Mind, o sesime dintre adulti sufera de maladii mintale, precum depresie, tulburare bipolara, sindrom al stresului posttraumatic si schizofrenie.

Pentru rolul din serialul "Damages", Glenn Close a castigat doua premii Emmy si un Glob de Aur. Cu o filmografie deosebit de bogata, artista a fost recompensata de-a lungul anilor cu alte doua Globuri de Aur si a fost de sase ori nominalizata la premiile Oscar, actrita fiind celebra pentru roluri precum cele din "Atractie fatala" (1987), "Legaturi periculoase" (1988) si "101 dalmatieni".

Sursa foto: Captura din filmul Damages (http://news.directv.com)

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri