Antreprenorii sunt deseori obisnuiti cu zicala “Eu impotriva tuturor!”, in care termeni precum nesiguranta, incertitudine, critica sau scepticism ii intalnesc la tot pasul. Nu este doar cazul antreprenorilor, ci si al actorilor care incearca sa creioneze un personaj atat de complex precum Steve Jobs.
Ashton Kutcher actor, producator si investitor in companii precum Spotify, Airbnb, Foursquare sau Uber va juca in acest an rolul geniului Steve Jobs intr-un film biografic despre viata cofondatorului Apple.

Intr-un interviu acordat Inc.com, actorul american a vorbit despre momentele inedite surpinse la filmari, cat de greu este sa interpretezi rolul unui personaj iconic cum este Steve Jobs sau ce lectii de business a invatat pe parcursul filmarilor.

“Steve Jobs a fost ca un magician cand prezenta noile produse lansate. Cand am inceput filmarile mi-am dat seama ca de fapt si de drept in spatele lui Jobs se afla un om obisnuit si totusi deosebit. Nu era intotdeauna Steve Jobs pe care il stiam, cel care conducea compania Apple. Am fost nevoit sa iau legatura cu apropiatii sai – prieteni, colegi – cu cei care au luat contact cu ei pentru a-l cunoaste cat mai bine. In cele din urma eu trebuia sa interpretez rolul unui personaj pe care l-am admirat”, a spus Kutcher intr-un interviu acordat jurnalistului Jeff Haden de la Inc.com.

Legatura dintre actorie si antreprenoriat: ce l-a determinat pe Kutcher sa joace rolul lui SJ?


Pe langa filmele si serialele in care a jucat, Ashton Kucher este si antreprenor si investitor in companii precum Foursquare sau Spotify. In interviul acordat publicatiei americane, actorul a subliniat ca rolul din filmul biografic al lui Steve Jobs i-a deschis si mai mult ochii si l-a facut sa inteleaga si mai bine mecanismele unui business bine facut, ce inseamna idealuri si cum le poti depasi.

“Atentia sporita, abilitatea de a lua decizii importante sau de a inspira, cat si compasiunea pentru consumator au fost principalele caracteristici care l-au definit pe fostul CEO al Apple. I-am admirat foarte mult onestitatea, dar si abilitatea de a-si urmari scopul pana la final si de a nu se lasa influentat de deciziile colegilor. El a fost omul care a creat Apple si care nu a pus pret pe bani, ci pe calitate. Apple a fost construit in jurul lui SJ care a urmarit inovatia, stiind ca acest lucru va aduce rezultate pe termen lung”, a completat Kutcher.

Din 23 august, pe marile ecrane


Filmul "Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea", cu Ashton Kutcher in rolul principal, va avea premiera pe marile ecrane din Romania, pe 23 august, informeaza distribuitorii filmului artistic, Hollywood Multiplex Operations.

Este nevoie de un singur om pentru pornirea unei revolutii. "Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea" este povestea biografica a lui Steve Jobs (Ashton Kutcher), inovatorul emblematic si antreprenorul desavarsit care a facut imposibilul. Filmul spune povestea tulburatoare a omului care a trasat viitorul tehnologiei si a schimbat lumea pentru totdeauna.

Din distributia filmului "Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea" fac parte Ashton Kutcher, Josh Gad, Dermot Mulroney, Matthew Modine, John Getz si J.K. Simmons.

Regizat de Joshua Michael Stern, filmul "Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea" reda aproape 40 de ani din viata co-fondatorului Apple, anii de lupta, declin si revenire care l-au facut pe Jobs simbolul de astazi.

Steve Jobs, cofondator al companiei Apple, a murit la varsta de 56 de ani, in urma unui cancer pancreatic, pe 5 octombrie 2011.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri