Prezentatorul TV Anton Krasovski a marturisit in direct la televiziunea rusa KontrTV - despre care se stie ca ar fi sprijinita de administratia de la Kremlin - ca este gay si, la foarte putin timp dupa ce a facut aceasta marturisire, a fost concediat, scrie Mediafax.
"Sunt homosexual si sunt acelasi om ca si dumneavoastra, dragii mei telespectatori, la fel ca domnul Putin si premierul Medvedev si deputatii din Duma noastra", a spus acesta.

Jurnalistul a declarat pentru CNN ca a fost concediat in aceeasi noapte in care a facut aceasta marturisire. Inregistrarile acestui moment au fost sterse atat de pe serverul televiziunii online, cat si de pe platforma YouTube.

Krasovski, in varsta de 37 de ani, a fost redactor-sef al televiziunii, al carei proprietar este un apropiat al administratiei de la Kremlin.

"Am facut multi bani in televiziune si am inteles ca voi pierde tot", a declarat acesta pentru publicatia britanica The Independent. "Dar am inteles ca nu am de ales, nu pot face altceva. Nu am facut asta pentru like-uri pe pagina mea de Facebook. Am facut-o sa ma fac auzit la Kremlin. Au auzit si au fost surprinsi", a adaugat el.

Marturisirea vine in contextul in care in Rusia au fost promulgate, recent, legi aspre impotriva homosexualilor. Pe de alta parte, oficialii rusi spun ca aceasta masura nu interzice relatiile homosexuale, ci descurajeaza discutarea acestui subiect cu minorii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri