Agentia de relatii publice 2activePR a preluat in iunie contul de comunicare al Oracle omania, filiala locala a corporatiei americane Oracle si cel mai mare jucator de pe piata locala de software, cu afaceri de 105 milioane de euro anul trecut.
Compania condusa de Corina Barladeanu va oferi pentru Oracle Romania servicii de comunicare corporate, de produse, activitati de managementul crizei

2activePR are o experienta de peste zece ani in domeniul tehnologiei, atat pentru dezvoltatori de software cat si pentru producatori de hardware, electronice si produse de inalta tehnologie. In prezent compania comunica pentru Lenovo Romania, reprezentanta locala a celui mai mare producator de PC-uri din lume, Catalyst Worldwide, producator de solutii digitale si tehnologie pentru dispozitive inteligente, si Philips Healthcare and Lighting.

“Preluarea contului de comunicare al Oracle Romania este o consolidare a unei directii strategice importante pe care agentia noastra a construit-o in ultimii ani: tehnologia informatiei. Acoperim acum intregul spectru de comunicare IT, de la software la hardware, prin digital catre smart apps, incluzand social media si community management, prin administrarea conturilor Lenovo si Catalyst Worldwide”, a declarat Corina Barladeanu, director general al 2activePR.

Oracle este prezent in Romania din 1995 si are pe piata locala peste 2300 de angajati, fiind unul din cei mai mari si doriti angajatori locali. Anul trecut, compania a inregistrat o cifra de afaceri de 105 milioane de euro si pierderi nete de 3,3 milioane de euro. De asemenea, producatorul de software a avut in 2012 un numar mediu de 2.184 de angajati, conform Ministerului de Finante.

Pe de alta parte, 2activePR a avut anul trecut o cifra de afaceri de 655.000 de euro si un profit net de 25.000 de euro.

Agentia infiintata in anul 2000 are 15 angajati si ofera servicii consultanta in comunicare corporate si de marketing, management de criza, campanii de informare si educare, platforme si proiecte CSR, servicii de event management si marketing. Printre ceilalti clienti ai 2ActivePR se numara Procter&Gamble, Lenovo, Pernod Ricard, Philips Healthcare and Lighting, Catalyst Worldwide brandurile Bergenbier si Staropramen.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri