Sofia Vergara, in varsta de 41 de ani, a ocupat primul loc gratie serialului "Modern Family", insa a obtinut venituri substantiale si dupa ce si-a infiintat propria linie vestimentara, propria linie de produse pentru ingrijirea casei, comercializate de lantul de magazine Kmart, si a incheiat contracte avantajoase cu branduri celebre precum Diet Pepsi si CoverGirl.

Actrita cu forme voluptuoase nascuta in Columbia, le-a depasit pe Mariska Hargitay, starul serialului "Law and Order: Special Victims Unit", produs de NBC, si pe Kaley Cuoco, vedeta serialului "The Big Bang Theory", produs de CBS, ambele ocupand la egalitate locul al doilea, cu venituri de 11 milioane de dolari obtinute in ultimele 12 luni.

Surorile Kourtney, Kim si Khloe Kardashian, vedetele reality show-ului "Keeping up with the Kardashians", impart locul al patrulea, cu venituri de 10 milioane de dolari fiecare, alaturi de alte patru femei - actritele Tina Fey, Melissa McCarthy si Ellen Pompeo, dar si starleta de reality show Bethenny Frankel.

Revista Forbes a intocmit acest top dupa ce a discutat cu agentii, managerii si avocatii actritelor. Topul a fost realizat pe baza veniturilor obtinute de acestea in perioada iunie 2012 - iunie 2013.

Sursa foto: www.sofiavergara.com/photos