Unul dintre cele mai importante evenimente sportive ale anului, din Romania, meciul-test dintre Romania si Franta, prilejuieste un parteneriat inedit intre Federatia Romana de Rugby si Brands&Bears.

Agentia a dezvoltat vizualul meciului, comunicat prin postere, programe de meci, city-lights si machete in presa - ProSport, Gazeta Sporturilor, Cotidianul - un vizual frust, simplu si direct, asa cum este si rugby-ul.
O altfel de comunicare, mai elaborata, realizata chiar de catre un Art Director francez, a fost gandita pentru machetele de presa din Academia Catavencu si 24-FUN, tinand cont de profilul cititorilor acestor publicatii.

Meciul-test de rugby dintre Romania si Franta este unul dintre cele mai promovate evenimente sportive din Romania, din ultimii ani.
75 de fetze de city-lights, machete in presa, un video-montaj care ruleaza in aceasta perioada pe TV screen-urile din Piata Unirii si de la Razoare, o intensa comunicare pe internet si o campanie de marketing viral bine tintita, doresc sa creeze premisele unei prezente importante la stadionul Cotroceni, in 17 iunie.

Speram ca aceasta campanie, in care am fost sprijiniti masiv de agentia de publicitate Brands&Bears, sa se traduca in cat mai multi iubitori de rugby la stadion., spune Florin Campeanu, Directorul de Marketing al Federatiei.

Rugby-ul este un sport barbatesc, care merita promovat pentru valentele lui educative deosebite. Dincolo de duritatea contactului intre combatantii de pe teren, exista in acest joc un extraordinar spirit de echipa, respect reciproc si un simt special al onoarei. Dorim sa avem o contributie la promovarea acestor valori. Emanuel Grigorcea, Client Service Director Brands&Bears, fost jucator de rugby la Dinamo si Stiinta Bucuresti.

Echipa Federatiei Romane de Rugby : Florin Campeanu - Director de Marketing, Radu Constantin - Director de Comunicare, George Straton - Presedinte al Federatiei.

Echipa Brands & Bears : Andrei Galeata si Amandine Heyndrickx - Art Directori, Andreea Marcu - Copywriter, Anca Echim - Account Executive, Cristian Bencze - BTL Manager, Emanuel Grigorcea-Client Service Director.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri