Unul dintre cele mai importante evenimente sportive ale anului, din Romania, meciul-test dintre Romania si Franta, prilejuieste un parteneriat inedit intre Federatia Romana de Rugby si Brands&Bears.

Agentia a dezvoltat vizualul meciului, comunicat prin postere, programe de meci, city-lights si machete in presa - ProSport, Gazeta Sporturilor, Cotidianul - un vizual frust, simplu si direct, asa cum este si rugby-ul.
O “altfel” de comunicare, mai elaborata, realizata chiar de catre un Art Director francez, a fost gandita pentru machetele de presa din Academia Catavencu si 24-FUN, tinand cont de profilul cititorilor acestor publicatii.

Meciul-test de rugby dintre Romania si Franta este unul dintre cele mai promovate evenimente sportive din Romania, din ultimii ani.
75 de fetze de city-lights, machete in presa, un video-montaj care ruleaza in aceasta perioada pe TV screen-urile din Piata Unirii si de la Razoare, o intensa comunicare pe internet si o campanie de marketing viral bine “tintita”, doresc sa creeze premisele unei prezente importante la stadionul Cotroceni, in 17 iunie.

“Speram ca aceasta campanie, in care am fost sprijiniti masiv de agentia de publicitate Brands&Bears, sa se traduca in cat mai multi iubitori de rugby la stadion.”, spune Florin Campeanu, Directorul de Marketing al Federatiei.

“Rugby-ul este un sport barbatesc, care merita promovat pentru valentele lui educative deosebite. Dincolo de duritatea contactului intre “combatantii” de pe teren, exista in acest joc un extraordinar spirit de echipa, respect reciproc si un simt special al onoarei. Dorim sa avem o contributie la promovarea acestor valori.” – Emanuel Grigorcea, Client Service Director Brands&Bears, fost jucator de rugby la Dinamo si Stiinta Bucuresti.

Echipa Federatiei Romane de Rugby : Florin Campeanu - Director de Marketing, Radu Constantin - Director de Comunicare, George Straton - Presedinte al Federatiei.

Echipa Brands & Bears : Andrei Galeata si Amandine Heyndrickx - Art Directori, Andreea Marcu - Copywriter, Anca Echim - Account Executive, Cristian Bencze - BTL Manager, Emanuel Grigorcea-Client Service Director.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »