Actritele americane Halle Berry si Jennifer Garner au toate motivele sa se bucure dupa ce amendamentul de lege care interzice paparazzilor sa ii hartuiasca pe copiii celebritatilor a fost aprobat si a devenit lege in California, scrie Mediafax.

Atat Halle Berry, cat si Jennifer Garner au depus marturie la tribunal in luna august in sprijinul amendamentului "Senate Bill 606", care prevede pedepse mai dure pentru fotografii care urmaresc in mod constant diverse vedete si copiii acestora. Acelasi proiect legislativ urmareste sa faciliteze procedura juridica pentru parintii care vor sa ii dea in judecata pe paparazzi pentru hartuire.

Halle Berry, insarcinata, care este mama unei fiice - Nahla, in varsta de cinci ani - i-a multumit guvernatorului Jerry Brown pentru ca a semnat aceasta lege, care va intra in vigoare pe 1 ianuarie 2014.

"Am inceput aceasta lupta cu o mare speranta in suflet, dar si cu un sentiment de nesiguranta, asa ca nu am cuvinte pentru a-i multumi suficient guvernatorului Brown pentru faptul ca a inteles si a actionat pentru a remedia problemele copiilor care au de suferit din cauza identitatii sau celebritatii parintilor lor. In numele copiilor mei, sper ca acesta este inceputul sfarsitului pentru acei paparazzi exagerat de agresivi al caror comportament nerusinat a produs atat de multe drame si stres emotional", a declarat actrita americana.

Halle Berry le-a multumit totodata celorlalte doua mamici celebre - actrita Jennifer Garner si cantareata Adele - care i s-au alaturat in lupta ei de a-si proteja copiii: "Sunt si acum entuziasmata de sprijinul pe care l-am primit din partea comunitatii, mai ales din partea extrem de talentatei cantarete Adele si a colegei mele actrita Jennifer Garner, care a mers cu mine la Sacramento pentru a vorbi la tribunal despre experientele copiilor ei si despre dorinta ei de a le oferi o viata mai buna".

"Ii multumesc actritei Nia Vardalos si numerosilor parinti care lucreaza ca actori, muzicieni, medici, psihiatri, avocati, judecatori si politisti care au trecut prin situatii in care copiii lor au fost hartuiti, chinuiti si pusi in situatii periculoase din cauza profesiei parintilor lor si care din acest motiv ne-au sprijinit. Ma bucur si va multumesc tuturor in aceasta zi si sper ca aceasta lupta va continua si ca aplicarea corecta a acestei legi va avea cu adevarat un impact pozitiv asupra vietii de zi cu zi a copiilor nostri", a adaugat actrita americana.

Halle Berry, in varsta de 46 de ani, s-a casatorit luna trecuta cu actorul francez Olivier Martinez, cu care asteapta un copil. Actrita americana are deja o fiica in varsta de cinci ani, Nahla, cu fostul ei partener de viata, modelul canadian Gabriel Aubry.

Jennifer Garner, in varsta de 41 de ani, este casatorita cu actorul Ben Affleck, cu care are trei copii: fiicele Violet Anne, nascuta pe 1 decembrie 2005, si Seraphina Rose Elizabeth, nascuta pe 6 ianuarie 2009, si un fiu, Samuel, nascut pe 27 februarie 2012.

Sursa foto: http://www.halleberryfragrances.com/

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri