Agentiile de comunicare G2 Romania si Ogilvy Action s-au rebranduit sub numele Geometry Global Romania, managerul noii companii fiind Mircea Pascu, cel care de la inceputul acestui an a condus compania G2 Romania.

Astfel, managementul companiei este format din Mircea Pascu (foto, managing director), Florina Voevod (director financiar), Alina Buzatu (director general adjunct) si Mihai Fetcu (director de creatie).

Cele doua companii au avut anul trecut o cifra de afaceri de circa 15,7 milioane de euro, iar pentru anul acesta managementul se asteapta la o crestere usoara a businessului.

”Geometry Global in Romania nu numai ca va avea un suport impresionant din partea grupului, dar va reprezenta totodata un jucator cu o expertiza pentru clientii care isi doresc masurabilitate, creativitate si diferentiere”, a afirmat Mircea Pascu, managing director al Geometry Global Romania.

Pe de alta parte, agentia are in jur de 150 de angajati si clienti precum Procter&Gamble, BAT, Opel, Pernod Ricard, Asirom sau eMag.

De asemenea, biroul Geometry Global din Bucuresti pastreaza sediul din Strada Frumoasa, nr. 39.

Geometry Global este o agentie de activare de brand care are 4.000 de angajati in 56 de piete, Lansata in iunie 2013, Geometry Global ofera servicii de activare precum shopper marketing, marketing centrat pe relatii, promotional si experiential, din mediile trade si digital. Geometry Global este parte a grupului WPP.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri