Noua imagine Elevate marcheaza evolutia organizatiei si a serviciilor de reclama in lift. Acest proces de rebranding aduce cu el si relansarea site-ului www.elevate.ro , site ce ofera informatii despre reteaua Elevate de indoor advertising, despre produsele si serviciile furnizate, precum si despre partenerii si clientii firmei.

Strategia de brand si de identitate a fost realizata de www.droscaru.ro, singurul site romanesc finalist in 2005 la New York Festivals, una din cele mai importante competitii de profil din lume, care premiaza, de aproape 50 de ani, excelenta in publicitatea internationala.

Prin combinarea unei atitudini profesioniste si o apropiere fata de partenerii de afaceri Elevate dezvolta relatii de succes, materializate pana acum in campanii pentru diverse domenii de activitate: auto, restaurante, media, domeniul bancar, Internet si telecomunicatii, imobiliare sau programe de sanatate.

Citeste si:

Asumandu-si rolul de deschizator de drumuri, Elevate a contribuit la educarea comunitatii de media si advertising privind beneficiile pe care le aduce acest suport media, iar viitorul pentru aceasta piata cu un mare potential intrevede acestui tip de reclama o prezenta comuna in lifturile din Romania.

Elevate Media a fost infiintata in aprilie 2005 pentru a oferi servicii specializate de reclama in lift. Firma urmareste sa fie promotor si lider al serviciilor de indoor advertising, in spatiile de expunere oferite de lifturi.

Incepand cu luna octombrie 2005 am promovat marci ca: RCS - RDS, Hollywood Multiplex, KFC, Pizza Hut, Seat, Renault, Mazda, Skoda, Magic Fm, City FM, Abbott Laboratories, Banca Romaneasca, Timona Real Estate, IQads, wall-street.ro si Avocatnet.