Friends Advertising, recunoscuta ca cea mai mare agentie mica din Romania pentru politica sa exclusivista de angajare, a depasit pragul de 20 de oameni cu peste 5 ani experienta.

Cei mai noi creativi din echipa Friends Advertising sunt Razvan Soare, Senior Copywriter recent castigator al Cannes Young Creatives Contest si Matt Hingley, Senior Art Director si designer britanic cu peste 20 de ani de publicitate.

Razvan Soare, 28 de ani, acum Senior Copywriter la Friends Advertising, participa la editia din acest an a festivalului de la Cannes, dupa ce a castigat detasat faza nationala a cunoscutului concurs pentru tineri creativi. Absolvent al Facultatii de Automatica in limba franceza, Universitatea Politehnica Bucuresti, Razvan are o experienta de peste 5 ani in publicitate. A mai lucrat la Focus/Publicis si Tempo, pe o serie de conturi ca Renault, Nissan, Banca Romaneasca, Finansbank, British Airways, HP, Holcim, Mobexpert, Tefal-Rowenta, Paralela 45, Radio Total, Zapp, Orange etc.

Razvan a facut parte dintr-o echipa care a castigat in 2005 un pitch international, pentru o campanie implementata in peste 10 state din Europa. Fara sa aibe un hobby anume, Razvan recunoaste ca este putin bolnav de publicitate si va continua sa-si mentina aceasta stare in cadrul agentiei Friends.

Matt Hingley a lucrat pana de curand la Londra si New York in cadrul birourilor locale ale unor agentii importante, precum Saatchi & Saatchi. Portofoliul sau include lucrari pentru clienti globali de publicitate printre care Ducati, Agfa, British Airways, AdWeek Magazine sau The New York Times. De asemenea, Matt a activat ca freelancer si consultat de creatie in cele doua centre universale ale publicitatii si a implementat cu succes mai multe proiecte de publishing, design si publicitate. Absolvent al unei academii de design si fotografie la Londra, Matt a obtinut si o serie de premii in cadrul unor festivaluri internationale recunoscute de publicitate cum ar fi Addy Awards.

Alte domenii de interes pentru Matt sunt fotografia, ilustratia, filmul, alpinismul, zborurile si parasutismul, pentru care detine si o licenta valida din partea U.S. FAA Commercial Pilot.

In cadrul echipei Friends, Matt a gasit mediul potrivit pentru a-si pune in practica ideile si experienta acumulata, propunandu-si sa contribuie cu solutii strategice la campaniile locale si internationale dezvoltate de agentie.

Friends Advertising ramane o agentie deschisa pentru toti cei care inca mai descopera bucuria de a oferi solutii simple si eficiente care sa raspunda unor nevoi de comunicare ale clientilor sai. Mizam in continuare pe seniori cu o experienta relevanta in publicitate, care doresc un mediu serios si sanatos de lucru, simplu si complex in acelasi timp. Suntem azi o echipa completa de 20 de jucatori experimentati, care acopera toate competentele unei agentii full service: creatie, client service, BTL, PR, media, strategie. Bun venit la Friends cea mai mare agentie mica de publicitate din Romania, echipa de seniori ajunsa la respectabila varsta de 152 de ani experienta cumulata in comunicare, declara Adinel Tudor, Strategy & New Business Director la Friends Advertising.

Despre Friends Advertising

Friends Advertising a fost infiintata la inceputul anului 2003 in jurul echipei creative Bojan Spasic Sorin Tranca, prima echipa stabila din publicitatea romaneasca cu o experienta de lucru in acesta formula de peste 8 ani.

Agentia care se nastea sub semnul prieteniei unor seniori in publicitate si-a castigat in scurt timp o reputatie pe piata ca agentie full service, care ofera solutii de comunicare pentru clienti importanti. Pozitionarea agentiei si increderea partenerilor au condus la pastrarea in portofoliu a clientilor cu care agentia a pornit la drum. Printre clientii care se afla alaturi de FRIENDS Advertising inca de la inceput se afla Unilever, Tina R si Siemens.

In prezent, portofoliul Friends cuprinde 15 clienti printre care: banca UniCredit Romania, Unilever (cu proiecte pentru brandurile Sunsilk, Dero, Omo, Dove, etc), Canon Photo-Video CEE (cont regional in 16 tari Central si Est-Europene), TINA R, Medrom, Ivatherm, Intersnack, Euro 26, Gealan, Siemens Romania.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si