Societatea Ridzone Computers SRL, care detine licenta televiziunii Romania TV, vrea sa lanseze un post de radio generalist in Bucuresti si s-a inscris la concursul pe care Consiliul National al Audiovizualului (CNA) il va organiza, incepand din 18 noiembrie, pentru atribuirea mai multor frecvente, conform Mediafax.

Surse au declarat ca societatea Ridzone Computers SRL vrea sa lanseze un post de radio in Bucuresti.

Contactata de Mediafax, Roxana Niculescu, directorul de programe al televiziunii de stiri Romania TV, a confirmat faptul ca societatea Ridzone Computers SRL s-a inscris la concursul CNA.

"Da, ne-am inscris la concurs pentru un post de radio generalist, in Bucuresti", a spus Roxana Niculescu.

Societatea Ridzone Computers SRL detine licenta audiovizuala a televiziunii Romania TV. Asociatii Ridzone Computers SRL sunt: RTV Satellite Net SRL (asociat unic Radu Mihai Tronaru) - 95% si Radu Mihai Tronaru - 5%, conform site-ului CNA.

Potrivit unor informatii publicate in presa, televiziunea Romania TV este controlata de omul de afaceri si deputatul PSD Sebastian Ghita.

Consiliul National al Audiovizualului a decis, pe 15 octombrie, sa organizeze, incepand din 18 noiembrie, un concurs pentru atribuirea a 71 de frecvente radio. Intre acestea se afla si cele 23 de licente terestre care au fost retrase Radio Guerrilla.

Printre societatile care s-au inscris la concursul organizat de CNA se numara si Grupul Media Camina SRL (care detine Radio Zu), P7S1 Radio Holding SRL (care detine Kiss FM, Magic FM si One FM), Global Media Expert SRL (care detine Sport Total FM), dar si trustul de presa al Patriarhiei Romane (care detine Radio Trinitas).

Frecventele vor fi scoase la concurs in doua calupuri: generaliste si tematice.

Frecventele care vor fi scoase la concurs sunt in localitati precum Bucuresti, Alba Iulia, Arad, Bacau, Cluj-Napoca, Covasna, Deva, Iasi, Resita, Satu Mare, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Sighisoara, Slatina, Suceava, Targu Mures etc.

Concursul se va desfasura incepand din 18 noiembrie si se va intinde pe cate zile va fi necesar pana la atribuirea celor 71 de frecvente.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri