Factor, casa de productie publicitara cu una din cele mai performante tehnologii din Romania, s-a lansat pe piata cu o noua identitate vizuala si un site interactiv www.factor.ro. Campania de rebranding s-a impus datorita dezvoltarii gamei de servicii oferite. Factor ofera clientilor sai solutia integrata pentru productia de spoturi video, filme de companie, grafica 3D si 2D, sound design, muzica si spoturi audio.

Investitiile pe care le-am facut in echipamentele de productie si post-productie ne certifica faptul ca suntem una dintre putinele case de productie romanesti care detine echipament world class, la nivelul de tehnologie februarie-martie 2006, declara Tino Furtuna, General Manager Factor.

Echipamentele de post-productie provin de la liderii mondiali din domeniu. Astfel, editarea materialelor se realizeaza cu Avid Adrenaline, Avid Elite SDI, Avid Xpress Pro HD, Beta Digital, Beta SP, DV cam. Pentru grafica 2D si 3D se folosesc After Effects si Combustion, respectiv 3ds Max, Maya, iar compositing-ul se executa cu Shake. Partea audio se produce in doua studiouri independente si utilizeaza tehnologii Pro Tools HD3 Accel, Pro Tools Mix, Pro ToolsDigi 002 si 002 Rack, Focusuite Red Series, Lavry Blue, Mackie DXB.

Calitatea de exceptie a tehnologiei si echipamentelor asigura viteza mare de reactie si termene rapide de executie, ceea ce determina scaderea costurilor de productie.

Lansarea site-ului www.factor.ro aduce cu sine o premiera in Romania. Site-ul dispune de o sectiune specializata pentru relatia cu clientii (Project Management Module) prin care acestia pot urmari evolutia proiectelor in mod securizat cu user name si parola proprie. Datorita acestui serviciu, clientii pot sa comunice direct cu Factor si sa intervina in derularea proiectului. Posibilele modificari solicitate de catre client se executa instantaneu, fapt care duce la scurtarea timpului dedicat post-productiei. Departamentul de Traffic Management si Producer Management urmareste in permanenta fluxul intern al lucrarilor si ofera clientilor status-ul on-line al lucrarii.

Solutia integrata oferita de casa de productie Factor include si posibilitatea lucrului cu regizori si directori de fotografie straini, precum si casting autohton sau din strainatate.

Factor si-a inceput activitatea pe piata de productie muzicala in anul 1995 sub conducerea lui Tino Furtuna purtand numele de Holograf Advertising. In 1999, studioul devine Film Factor si asigura servicii de montaj si grafica. Incepand din 2006, Factor capata denumirea actuala, se dezvolta si devine una din putinele case de productie publicitara din piata care ofera clientilor sai solutia integrata pentru productie (productie si postproductie editare, grafica, sunet si muzica).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri