Incepand cu luna iunie a acestui an, revista de cultura si societate aLtitudini a decis sa isi vanda pachetele publicitare prin intermediul regiei de vanzari Newline Media. Revista aLtitudini si-a bazat decizia pe profesionalismul demonstrat de catre o echipa tanara, alaturi de care intentioneaza sa ofere cititorilor sai nu numai articole de calitate, cat si publicitate la cele mai inalte standarde. Ajunsa la cel de-al 4-lea numar, aLtitudini a reusit sa se impuna pe piata culturala romaneasca devenind in numai patru luni de la lansare una dintre cele mai apreciate publicatii de gen din Romania. Faptul ca revista si-a dublat tirajul inca de la al doilea numar intareste aceasta afirmatie.

Am luat decizia de a colabora cu cei de la Newline Media in urma evolutiei pozitive inregistrate de catre acestia. La numai cateva luni de la lansare, echipa Newline Media a dat dovada de mult profesionalism impunandu-se in scurt timp pe piata, a declarat Adriana Petrescu, Managing Director aLtitudini.

Parteneriatul cu revista aLtitudini este unul deosebit datorita profilului aparte si in special datorita targetului publicatiei in ceea ce priveste clientii de publicitate, declara Liviu Bostan, Managing Partner Newline Media. Desi este o companie tanara, agentia Newline Media detine in portofoliu publicatii precum Republik, Igloo, Secrete de Chef, Prezent, Cariere si Radio Deea.

Alaturi de noii nostri parteneri, ne-am propus sa introducem publicatia aLtitudini in atentia consumatorilor de publicitate, a mai declarat Adriana Petrescu.

Parteneriatul dintre cele doua firme era normal avand in vedere cateva similaritati printre care si noutatea lor in peisajul media romanesc. aLtitudini demonstreaza astfel ca in anumite situatii coordonate de creativitate, publicitatea si cultura nu se exclud.

Publicatia este foarte bine primita de catre publicul vizat si din aceste motive consideram ca aceasta colaborare va fi un succes pentru ambele parti, declara Cristian Gradisteanu, Managing Partner Newline Media.

Pentru viitor revista intentioneaza sa acopere tot mai multe arii de interes, prin intermediul carora sa insufle ceva din spiritul aLtitudini cititorilor sai si totodata sa creasca interesul acestora pentru cat mai multe subiecte ce privesc actualitatea vietii culturale romanesti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri