Victoria Beckham va fi noul redactor-sef invitat pentru alcatuirea numarului din luna decembrie al revistei Vogue Paris, a carei coperta va prezenta o fotografie cu vedeta britanica in care aceasta pozeaza alaturi de sotul ei, David Beckham, conform Mediafax.

In 2012, vedeta care a detinut acest titlu onorific a fost cantareata si fostul model Carla Bruni.

"Creatoare de moda apreciata, femeie de afaceri, mama a patru copii, Victoria Beckham este una dintre cele mai implinite eroine din universul modei. Am incredintat fraiele acestui numar unei femei care s-a dovedit a fi exact contrariul imaginii sale: spontana, plina de umor, modesta si inzestrata cu o ambitie sanatoasa, dar si perfectionista, la fel ca persoanele pasionate de ceea ce fac", a declarat Emmanuelle Alt, redactorul-sef al revistei Vogue Paris.

Victoria Beckham, membra a fostului grup Spice Girls, "reconvertita" in creatoare de moda, prin propria marca, premiata la editia din 2011 a galei British Fashion Awards la categoria "designerul anului", a coordonat realizarea intregului numar din decembrie al revistei franceze si a acordat cu aceasta ocazie un lung interviu in care a vorbit despre viata ei de familie, ilustrata prin cateva fotografii inedite.

"Am fost intotdeauna - si aici ii includ si pe copiii nostri - extrem de fericiti pentru succesul pe care l-a avut David. Am petrecut atat de multe meciuri, in picioare, in tribune, aplaudandu-l. Eu si David am trecut prin multe lucruri impreuna. Au existat urcusuri si coborasuri. Dar suntem foarte mandri unul de celalalt", a spus Victoria Beckham.

"Ador moda, ador aceasta meserie, vreau sa creez pentru femei haine care le ofera siguranta. O marca s-a nascut din aceasta dorinta. E logic ca vreau sa consolidez acest edificiu. O voi face respectand regulile, fara sa ma grabesc, cu o echipa buna care sa imi fie alaturi. Am visuri mari, sperante mari si sper ca aceasta marca va continua sa existe si sa fie pertinenta si peste 20, 30, 40...50 de ani", a spus ea.

"Ambitia reprezinta o sansa! Daca te nasti cu ambitie si cu pasiunea pentru munca bine facuta, esti binecuvantat (...) Ma bucur daca exemplul meu incurajeaza alte femei sa isi realizeze idealurile. Stiti, nu trebuie sa fii barbat pentru a cunoaste o mare reusita", a adaugat vedeta britanica, adaugand ca prioritatea ei va fi insa intotdeauna copiii ei.

"Ar fi imposibil sa imi pierd busola, exista prea multa normalitate in viata mea personala!", a declarat Victoria Beckham.

Sursa foto: https://twitter.com/victoriabeckham

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri