Jurnalistii de la Access Hollywood au aflat, luni, cateva detalii legate de viitorul francizei cinematografice "Fast & Furious".
O sursa a declarat pentru Access Hollywood ca Paul Walker trebuia sa revina pe platourile de filmare din Atlanta in cursul zilei de luni. Aceeasi sursa spune ca reprezentantii studiourilor Universal participa in aceste zile la multe sedinte, incercand sa stabileasca directia pe care o va urma aceasta franciza cinematografica.
Producatorii au filmat deja 55 de zile pentru "Furios si iute 7" si mai aveau nevoie de inca 25 de zile de filmare.
Cele mai multe dintre zilele ramase de filmat necesitau prezenta actorului Paul Walker, interpretul personajului Brian O'Conner, un fost ofiter de politie devenit agent FBI si apoi bandit, care adora masinile de curse.
Potrivit aceleiasi surse, va fi nevoie de cel putin o saptamana pana cand echipa de creatie si reprezentantii studiourilor Universal vor decide directia pe care o va urma noul film.
In ciuda mortii lui Paul Walker, o alta sursa a declarat pentru The Hollywood Reporter ca filmarile vor continua, iar al saptelea film din franciza "Fast & Furious" nu va fi anulat.
Actorul american Paul Walker, in varsta de 40 de ani, cunoscut pentru rolurile sale din franciza "Furios si iute/ The Fast and The Furious", a murit, sambata, intr-un accident de automobil, in Santa Clarita, California, a anuntat reprezentantul vedetei. Paul Walker se afla ca pasager intr-un Porsche atunci cand soferul a pierdut controlul masinii. Automobilul s-ar fi lovit de un stalp sau de un copac si a fost imediat cuprins de flacari, dupa care a explodat.
Paul Walker si-a inceput cariera de tanar, fiind protagonistul mai multor reclame. In 1986, el a debutat intr-un rol in filmul "Monster in the Closet".
Au urmat numeroase roluri in seriale TV, precum "Highway to Heaven", "Throb" si "Tanar si nelinistit". Incepand din 1998, acesta a primit tot mai multe roluri in filme precum "Varsity Blues" (1999), "The Skulls" (2000), "Timeline" (2003), "Flags of Our Fathers" (2006).
Actorul a devenit celebru jucand in franciza "Furios si iute/ The Fast and The Furious". Pe 13 decembrie 2013, va fi lansat, in Statele Unite ale Americii, lungmetrajul "Hours", in care Paul Walker are un rol important. El mai lucra la filmele "Brick Mansions" si "Furios si iute 7".