Anul viitor nu vor fi schimbari spectaculoase pe segmentul de video la cerere, acestea urmand sa se intample abia cand pe piata locala vor intra jucatori internationali, a declarat Costi Mocanu, managerul platformei de continut video cu plata Voyo, in cadrul conferintei Future of Media, un eveniment organizat de Evensys.

"Cred ca nu ne putem astepta anul viitor la schimbari spectaculoase. Cred ca marea provocare in zona de video la cerere va fi cand un jucator mare va cuteza sa aterizeze aici. Dar asta in urmatorii cinci ani, nu mai devreme, pentru ca sunt alte piete mai interesante decat ale noastre. Cand am lansat Voyo, primul lucru de care am vrut sa ne asiguram este ca oamenii pot plati prin toate platformele posibile. In Cehia am lansat un media player care se numeste Voyo player si pe care probabil il vom aduce si in Romania. Practic, este o optiune care iti trasforma televizorul care nu este smart in unul care este smart adica ii ofera acces la Voyo", a spus Mocanu.

Eu cred in produsele originale. Daca va uitati la cifrele mari de abonamente pe care le-a inregistrat Netflix, acestea au venit din continut original, de la House of Cards.

"Un episod din Las Fierbinti isi pierde din interes dupa vreo 2 zile de la momentul la care este difuzat la televiziune. Decizia de abonare este data mai degraba de evenimentele care se intampla o data si, de aceea, sportul este atat de important si atat de scump. Noi am avut o astfel de experienta anul trecut, dar nu pentru un eveniment de fotbal, cand s-au inregistrat 5.000 de abonati noi intr-o zi. Principala cale de combatere a pirateriei este la indemana noastra, dar este conditionata de bugete. Pentru ca rata piratei va fi mai mica cand vom fi pregatit sa dam un contibut mai bun decat cel de azi, atunci va fi altfel. Stiu cum arata Netflix, Hulu- au aplicatii absolut spectaculoase- dar daca frunzaresti titlurile, nu sunt nici pe de parte cele de calibrul de pe celebrele site-uri haiducesti de la noi", a mai spus managerul Voyo.

Citeste si:
Tinder, aplicatia mobila pe care oamenii dau cei mai multi bani
Tinder, aplicatia mobila pe...

Sursa foto: https://www.facebook.com/costi.mocanu/photos_all


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Carti pe care sa le citesti inainte sa le apara filmele