Antena Group, trustul de presa care detine posturile de televiziune Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia TV, GSP TV, este pregatit sa prezinte membrilor Consiliului National al Audiovizualului (CNA) detaliile strategice si de continut legate de canalul Antena Stars (fostul Antena 2), a declarat Sorin Alexandrescu, CEO al Antena Group.

"Antena Group va depune toate diligentele pentru a solutiona nelamurile CNA cu privire la reconfigurarea postului Antena 2 , fiind pregatita sa puna la dispozitia membrilor intreaga gandire strategica si detaliile de continut din cadrul noii grile, avand in vedere nelamuririle Consiliului din sedinta de astazi", a afirmat Alexandrescu

Managementul Antena Group vrea sa rebranduiasca Antenei 2 in Antena Stars, o televiziune care va avea in centrul vedetele din Romania si va contine stiri mondene, celebrity talk-shows, confesiuni, evenimente, exclusivitati.

“Vrem sa aducem publicul roman mai aproape de vedetele pe care le admira, intr-un fel in care doar posturile americane au stiut sa o faca pana acum. Am toata increderea ca munca echipei care s-a ocupat de aceasta repozitionare va fi apreciata si ca Antena Stars va ajunge in casele romanilor la inceput de an", a mai spus seful Antena Group.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri