Creatorul serialului "The Walking Dead" a dat in judecata postul de televiziune prin cablu AMC, pe care il acuza ca a mintit in legatura cu veniturile reale ce au fost generate de acest show TV, informeaza Reuters, citat de Mediafax.

Frank Darabont, care a creat "The Walking Dead", un serial despre o epidemie de zombie, si care a fost concediat dupa primul sezon, a depus o actiune in justitie, marti, la Curtea Suprema din New York.
Frank Darabont spune ca felul in care postul AMC a calculat veniturile obtinute din drepturile de difuzare a serialului il priveaza pe el, alaturi de alti producatori, de cateva zeci de milioane de dolari.
Inspirat dintr-o serie de benzi desenate cu acelasi titlu, serialul "The Walking Dead" prezinta aventurile unui fost serif american care incearca din rasputeri sa salveze cati mai multi oameni intr-o lume devastata de izbucnirea unei epidemii mondiale de zombie.
Ajuns la al patrulea sezon, serialul s-a bucurat de un succes urias inca de la prima serie.
In luna octombrie, primul episod din cel de-al patrulea sezon a doborat recordul de audienta al serialului, fiind urmarit de peste 16 milioane de telespectatori.
Postul AMC, detinut de AMC Networks Inc., a produs in ultimii ani alte doua seriale de mare succes - "Mad Men" si "Breaking Bad".

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri