Stelian Tanase a fost confirmat oficial de catre PNL ca propunere pentru sefia interimara a TVR, a declarat purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, conform Mediafax.

Pocora a mai precizat ca presedintele PNL, Crin Antonescu, i-a comunicat premierului Victor Ponta, propunerea oficiala a PNL pentru sefia TVR in persoana lui Stelian Tanase, iar liderul PSD a agreat aceasta propunere.

Purtatorul de cuvant al PNL a mai spus ca au fost informati si ceilalti lideri de partide din USL.

Anterior, surse politice declarasera ca Stelian Tanase este nominalizarea agreata de liderii PNL pentru pozitia de presedinte director general al TVR.

Noua propunere a PNL pentru aceasta pozitie vine dupa ce plenul Parlamentului nu l-a putut valida pe Rares Bogdan in pozitia de sef interimar al TVR, ca urmare a absentei in bloc a parlamentarilor PSD.

Parlamentarii se vor reuni vineri la ora 12:00 in sedinta comuna pentru a stabili directorul interimar al TVR, la ora 11 fiind convocate Comisiile de Cultura, a anuntat presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea.

Sursa foto: https://www.facebook.com/steliantanase.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri