Un jurnalist deghizat in preot a incercat, fara succes, sa patrunda in camera in care se afla fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher, in spitalul din Grenoble, informeaza presa germana, citata de The Guardian.

Potrivit sursei citate, atasatul de presa al lui Schumacher, Sabine Kehm, a declarat pentru Die Welt ca un astfel de incident a avut loc. "Se pare ca un jurnalist imbracat ca un preot a incercat sa intre in camera lui Michael. Nu mi-as fi imaginat vreodata ca se poate intampla asa ceva", a spus Kehm, potrivit Mediafax.
Dupa ce s-a descoperit ca barbatul nu era un preot, el a fost escortat in afara spitalului.
In conferinta de presa sustinuta de medicii francezi marti, neurochirurgul Gerard Saillant, apropiat al lui Schumacher, le-a cerut jurnalistilor sa nu ii incomodeze pe cei din personalul spitalului abordandu-i pentru interviuri.
"In numele Corinnei (n.r. - sotia lui Schumacher), vreau sa va rog sa nu puneti presiune asupra noastra. Nici asupra noastra, nici asupra familiei. Cel mai bine il puteti ajuta pe Schumacher sa castige aceasta lupta dificila lasandu-i pe doctori in pace. Nu va ascundem nimic", a spus Saillant.
Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher, care a fost ranit grav intr-un accident la schi, la sfarsitul saptamanii trecute, a fost operat pentru a doua oara, in noaptea de luni spre marti, au anuntat medicii de la spitalul din Grenoble, in care este internat germanul.
Michael Schumacher, septuplu campion mondial, a fost ranit grav intr-un accident de schi, duminica, in statiunea Meribel. Germanul a fost operat imediat prima data la scurt timp dupa ce a fost transportat la spital. Schumacher este in coma indusa, suferind de leziuni craniene.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri