Incepand cu data de 1 iulie, MediaMall, regia de vanzari a postului Minimax, isi va adauga in portofoliu inca un post TV, Anime+ . Anime+ este ultima noutate pe piata de divertisment din Romania. Un canal de televiziune ce transmite anime-uri, un sector neacoperit pana in prezent. Receptionat in intervalul orar 20:00- 02:00, Anime+ se adreseaza mai ales tinerilor cu varsta intre 12 si 20 ani.

Anime+ difuzeaza o gama larga de anime-uri, reusind sa acopere un target mult mai extins. Pe langa succese internationale ca Pokemon, Testoasele Ninja si Inuyasha, fanii genului vor gasi anime-uri de ultima generatie precum Full Metal Panic, Kaleido Star sau Ghost Stories. Desigur, toate anime-urile prezente pe Anime+ sunt insotite de avertizari privind limita de varsta, recomandate de CNA.

Lansarea comerciala a acestui post TV este insotita si de o oferta deosebita pentru advertiseri: publicitatea pe Anime+ in luna iulie este gratuita.

Anime este titulatura pentru desenele animate japoneze ce au anumite caracteristici de fond sau de forma prin care se deosebesc de oricare alte animatii, fie ele europene sau americane. Spre deosebire de stilul american, nu toate anime-urile sunt destinate copiilor. Unul dintre cele mai importante criterii distinctive ar fi faptul ca majoritatea anime-urilor sunt transpuneri ale unei manga, banda desenata japoneza, implicit adoptand stilul acesteia de desen si naratiune. Un alt punct distinctiv ar fi modul specific in care sunt ilustrate emotiile, anumite exagerari si caricaturizarea trasaturilor.

Daca la toate acestea mai adaugam si personajele colorate, originale, specifice anime-ului si modul in care acesta reuseste sa tinteasca o varietate larga de grupuri de varsta, cu foarte mare succes chiar, reusim sa cream o imagine initiala a curentului, precum si a motivelor care il fac atat de popular.

Audientele inregistrate pana in acest moment ne confirma faptul ca Anime+ va deveni unul dintre liderii de piata pe segmentul 12-20 intre orele precizate.

Anime+ face parte din trustul de televiziune MINIMAX CEE GROUP, impreuna cu MINIMAX, care este cel mai important canal de televiziune pentru copii din Europa Centrala si de Est. In prezent, Anime+ are peste 2.000.000 de abonati pe teritoriul Romaniei, cifra estimata la sfarsitul anului 2006 fiind de 2.500.000.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
SanoPass, serviciu de prevenție cu teste COVID-19 și consultații în clinici
Setari Cookie-uri